Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van itt olyan, aki konkrétan...

Van itt olyan, aki konkrétan megpróbálozott az öngyilkossággal és nem sikerült neki?

Figyelt kérdés

Hogyan próbáltad, és miért nem sikerült?

Nem ötleteket gyűjtök, mert én megpróbálkoztam vele, és majdnem meg is haltam.

2023. jún. 11. 15:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
46%
Én pl. tudnám irányítani, de nem akarok ötleteket adni senkinek.
2023. jún. 11. 22:10
 12/24 anonim ***** válasza:
Lekéstem a vonatot a költőibb értelemben.
2023. jún. 12. 00:12
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Hányadikról ugrottál le?
2023. jún. 12. 16:36
 14/24 anonim ***** válasza:
90%

Többször próbáltam már halálra inni magam, de nem jártam sikerrel.

27/n

Szilvi

2023. jún. 14. 13:52
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
#14 Te vagy a Tik Tokos szilvi? Milyen kicsi a világ 😁
2023. jún. 14. 20:53
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
15- igen én 😀
2023. jún. 14. 23:24
 17/24 anonim ***** válasza:
#16 Üdvözlöm a Yariskát 😄
2023. jún. 15. 07:20
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Majd délután átadom neki 🤣🙂
2023. jún. 15. 08:56
 19/24 anonim ***** válasza:
76%
Én tavaly akartam öngyilkos lenni, amikor az egyik családtagom meghalt. Ott volt az autóm meg minden. Csak gondolatban játszottam el vele: fogom azt a kr.va kocsit és kitolom 150-160-ra, majd nekimegyek vele egy kamionnak bekapcsolt öv nélkül! Nem tettem meg mind a mai napig, mert hülyeség, megijedtem. Simán túlélhetem, ráadásul egy részt hiszek a túlvilágba és, ha szrul is sülne el még a pokolra is jutnék, ami az én szószedetemben a büntetés végrehajtásnak felel meg és 1000+ év vagy az örök kárhozat lángján fognak sütögetni ki tudja meddig! Így várok, míg el nem jön az idő. Ha olyan körlet felügyelők vannak a pokolban, mint anno a kollégáim, akkor inkább olyan leszek, mint a kis angyal csak ne azok őrizzenek, mert azokból egy perc is bőségesen elég :D Amúgy másik alternatívát is átfuttattam, ha a szüleim elmennek (csak ők vannak nekem), akkor leszrom, hogy a BV vár rám, megyek utánuk, mert mégy egy olyat nem fogok túlélni, ami tavaly történt a rokonommal (hetekig agonizált).
2023. jún. 23. 16:55
 20/24 anonim ***** válasza:
85%
Volt más is nagyon régen. Elmentem egy messzi faluba, kb óránként járt a vonat. Napokig elmentem a faluba, még a templomba is bementem imádkozni, mert annyira szörnyű események történtek velem, hogy az felfoghatatlan. A legjobb barátom nem sokkal előtte halt meg (nagyon fiatalon, hirtelen). No az egyik alkalommal alkoholt is vittem magammal a "túrára". Megérkeztem a helyre, órákon át gondolkoztam, majd dél körül az ebéd tiszteletére jól leittam magam. Soha nem iszom le magam, de itt úgy éreztem ez az egyetlen megoldás. A vasút állomáson voltam és megindultam a fás liget felé. Ott eszembe jutott "mi lesz, ha túlélem", ráfeküdtem a sínre, a nyakamat rátettem és éreztem, ahogy dübörög! Jött messziről a vonat, felugrottam és begurultam az árokba. Néhány vonat még elment, amíg ott feküdtem a gazban. Azóta nem merem ezt csinálni, de az autós látod most is kijött, de azt is simán túlélném!
2023. jún. 23. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!