32 éves en nem volt soha barátnőm ciki?
Talán érdemes lenne valamilyen értelmes elfoglaltságot rendszeresen beiktatnod az életedbe.
Nem hinném, hogy ne sikerülne! Önfegyelem, kitartás kérdése lenne.
Fentebb adtam egy jó tanácsot és lepontozták. Az a helyzet hogy manapság annyira nem érdekel senkit a másik problémája, divattá vált kicikizni és szétalázni azt akinek valódi gondjai vannak. Bezzeg ha nőből lenne akkor hízelegne mindenki ezerrel. Nem értem miért lettek a felnőtt férfiak akiknek lelki gondjaik vannak ennyire háttérbe szorítva.
Kérdező én csak annyit tudok mondani hogy ne rinyálj, szedd össze magad. Sportolj, kirándulj, keress valami normális munkahelyet és beszélgess emberekkel. Nincs abban semmi ha még nem volt kapcsolatod, sokan vannak így, még nőknél is előfordul. Nem kell klubot alakítani, hanem magadnak egy harmonikus életvitelt amivel könnyebben tudsz nyitni a nők felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!