Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » 32 éves en nem volt soha...

32 éves en nem volt soha barátnőm ciki?

Figyelt kérdés
Nem járok itthon rol sehova sem el igaz régebben máshogy volt beteg vagyok pszichotikus szedek gyógyszer t úgy érzem kiegtem nem foglalkoznak az emberek velem ha rá írok egy nőre Facebook ön vagy letilt vagy nem is válaszol Úgy érzem az életem egyedül elem már le. Barátaim sincsen ek.kilatalastalannak találom az életemet nincs semmi értelme. Zárkózott vagyok mindig ilyen típus voltam.anyukammal élek és megbecsulom hogy leltárt még ennyi idő sen valószínűleg egész életembe el. Kell hogy tartson mert munkakeptelen vagyok régen próbáltam dolgozni azt a 4 óra is kínszenvedés volt.

2023. máj. 14. 19:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
28%
Így szerencsére nem is szaporodsz.
2023. máj. 15. 08:57
 12/17 anonim ***** válasza:
73%
Vajon miért szavazzák le a jó válaszokat is az oldalon? Azt értem ha durva egy válasz, vagy sértegetés, de ha valaki őszintén válaszol, jó tanácsot ad, azt miért szokták itt leszavazni?
2023. máj. 15. 14:12
 13/17 anonim ***** válasza:
65%
Üdv a klubban. Én most leszek 27, még randizni se voltam soha. Nem rajtam múlik...
2023. máj. 15. 23:34
 14/17 anonim ***** válasza:
77%

Talán érdemes lenne valamilyen értelmes elfoglaltságot rendszeresen beiktatnod az életedbe.

Nem hinném, hogy ne sikerülne! Önfegyelem, kitartás kérdése lenne.

2023. máj. 16. 09:11
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Komoly, céltudatos ember akinek van élete le sem sz@rja a csajozós problémádat.A többi veréb meg kit izgat? Sok sikert.😉
2023. máj. 17. 08:03
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Fentebb adtam egy jó tanácsot és lepontozták. Az a helyzet hogy manapság annyira nem érdekel senkit a másik problémája, divattá vált kicikizni és szétalázni azt akinek valódi gondjai vannak. Bezzeg ha nőből lenne akkor hízelegne mindenki ezerrel. Nem értem miért lettek a felnőtt férfiak akiknek lelki gondjaik vannak ennyire háttérbe szorítva.

Kérdező én csak annyit tudok mondani hogy ne rinyálj, szedd össze magad. Sportolj, kirándulj, keress valami normális munkahelyet és beszélgess emberekkel. Nincs abban semmi ha még nem volt kapcsolatod, sokan vannak így, még nőknél is előfordul. Nem kell klubot alakítani, hanem magadnak egy harmonikus életvitelt amivel könnyebben tudsz nyitni a nők felé.

2023. máj. 18. 12:22
 17/17 gabor49 ***** válasza:
sajnos ezzel nem vagy egyedül nekem se volt soha barátnőm
2023. júl. 3. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!