Mivel szoktátok elterelni a figyelmet a magányról?
Figyelt kérdés
Főleg olyanokat kérdezek akik egyedülállóak, illetve nincs, vagy kevés barátja van, de velük se találkozik sokszor.2023. ápr. 26. 21:27
1/14 anonim válasza:
Igyekeztem többet találkozni és programozni a barátaimmal, vagy ismerkedni 🤷♀️
2/14 anonim válasza:
gusztustalan menekülés, zabálás, kajarendelés, őrült impulzus keresés. De nem is csak a magánytól, hanem attól, hogy nyomaszt az élet rendesen, és nehezen fogadom el azt a helyzetet amiben vagyok, ami nem illeszkedik az általam idealizált élethez (miközben én sem tudom milyen is az pontosan, de nem ilyen). Keresem a módjait, hogy a valóságban tudjak maradni menekülés helyett, és stimuláció hajhászat helyett értelmesen tudjam tervezni és építeni a jövőm. egyelőre nehezen megy.
3/14 anonim válasza:
Erősen függ a programok elérhetősége attól, hogy hol laksz. Nagyvárosokban bőven vannak programlehetőségek. Plusz online előadások ingyen is. De lehet filmet nézni, olvasni, sétálni, futni, kert esetén kertészkedni, fotózni, valamit tanulni ...
4/14 anonim válasza:
Miért nincsenek barátaid? Hol vannak a régiek?
6/14 anonim válasza:
Én zenét hallgatok és megpróbálom nem felfogni hogy mi történik körülöttem. De neked a pozitív gondolatokat ajánlanám, mert amit én csinálok nagyon szr :D .
7/14 anonim válasza:
Zenehallgatás, olvasás, különféle hobbik, amikkel kitöltöm a hétköznapokat.
5-6 éve egyáltalán nincsenek barátaim, az online térben van pár olyan ember akikkel beszélek, olyan 2 éve ismerem őket. Nekem ez így teljesen kielégítő is egyébként, van mivel lefoglalnom magam és van társaságom is.
8/14 anonim válasza:
Veszek pár sört ha úgy van, és egy jó zene társaságában eliszogatom.
9/14 anonim válasza:
Mostanában tanulással amúgy meg semmivel, nem tudom erről elterelni a gondolataim
18F
10/14 anonim válasza:
Sport, film/sorozatnezes, netezes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!