Miért nem velem van az egyik szép lány most?
Figyelt kérdés
Megyek az utcán sok szép lányt látok.Fölmegyek a Tik Tokra ott is sok szép lány.Csak velem nincs itt egyik sem.Nincsenek puszik,nincs egy kedves szó,nincs ölelés,nincs szex csak a nagy semmi.31/F2023. ápr. 19. 23:02
1/12 A kérdező kommentje:
Ez a való világ nem az a sok f.szság amit a tévében látunk.
2023. ápr. 19. 23:04
2/12 anonim válasza:
A valóságban nem egy rendező mondja meg kivel mikor szexeljünk mint a megrendezett valóságshowban persze.
3/12 anonim válasza:
Bocsi, de 31 éves férfi létedre tisztára olyan vagy, mint egy hisztis kislány. De így soha nem is lesz senkid. 😄
4/12 A kérdező kommentje:
Lehet jelentkeznem kellett volna nekem is egy valóságshowba talán a rendező utasította volna az egyik csajt hogy én tetszek neki,belém legyen szerelmes.
2023. ápr. 19. 23:09
5/12 A kérdező kommentje:
3 nem hisztizek csak szomorú vagyok.Ez olyan mintha egy bowling meccsen 10 bábuból egyet se találnék el a golyóval.🙁
2023. ápr. 19. 23:12
6/12 anonim válasza:
Relatív, hogy kinek mi a szép. De egyébként meg kezdj el egy kicsit edzeni, legyél izmos, vagány, akkor több lányt fogsz tudni megkörnyékezni.
7/12 anonim válasza:
Szerintem ne a lányok miatt kezdj el edzeni,hanem saját magad érdekében,vagy a lelki egészséged,illetve a fizikális erőnléted miatt,ha neked ez esik jól. Ha nem,akkor természetesen nem muszáj,csak a mai vikágban lett divat az,hogy bekategorizáljuk az embereket úgymond egy "kasztba",és aki izmos csávó annak hetente más csaj rázza az instán,aki meg kedves,jószívű,tanult ember de mondjuk alacsonyabb az átlagnál,vagy éppen nem a legkívánatosabb a testalkata annak nagyon nehezen lesz akárkije,De az sokkal jobban is vigyáz rá. Nem azt mondom,hogy a gyúrósak ne lehetnének "agyilag" is izmosak,de ezek a tipikus lányok lássuk be nem azt nézik a randin,hogy hogyan is áll Biológiai rendszertannal,vagy a Kvantumfizikával. Lehet kicsit boomer,meg hosszú válasz lett,de az igazság ez!
8/12 anonim válasza:
Nevetséges, hogy felnőtt létedre azon hisztizel, hogy nem ugrálnak körbe téged a nők, holott semmit sem teszel ezért a célodért, csak várod a csodát.
9/12 anonim válasza:
Tégy valamit ellene, ne csak várd mint a pizzást amikor csenget az ajtón!
10/12 anonim válasza:
Ha 31 évesen nyafogás helyett ezt az energiát csajozásba fordítanád akkor elhet elnne valakid, ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!