Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért kellett elhitetni...

Miért kellett elhitetni velem, hogy értékes, érdekes vagyok, amikor ez nem igaz?

Figyelt kérdés

Röviden tömören én egy eléggé zárkózott ember vagyok. Nem nagyon barátkozok, mert a múltban mindig ráfáztam: megszerettem őket, majd mind elhagyott, és már nem is emlékeznek rám, mintha a világon sem lennék. Talán mert egy értéktelen selejt vagyok.

Most megint a régi nóta. Megismertem egy nőt, és azt hittem, hogy érdeklem, mert ezt mutatta! Azt mondta, hogy nagyon kedvel, meg hogy értékes vagyok. Azt is mondta, hogy szívesen találkozna még velem. De aztán megharagudtam rá, mert mindig csak én kerestem őt, ő engem sosem. Becsapva éreztem magam. Erre ő teljesen eltaszított magától.

Azóta szörnyen érzem magam. Azt se bánnám, ha meghalnék. Minek élni, ha nincs kivel megosztani? Még egy barát sem.

2023. ápr. 12. 10:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

1.Ha a stratégia xar, ne húzd az időt magadnak beismerni, h nem működik és változtass!

2.Sose mutasd az érzéseidet egy nőnek. Légy vagány, nemtörődő alak.

Ez működik.

2023. ápr. 12. 13:39
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha erre valaki azt mondja, hogy ezt a kérdező cseszte el, akkor valószínűleg soha nem volt komolyabb nővel!

Folyamatosan a kérdező kereste, három időpontot lemondott a nő és eszébe nem jutott a nőnek mondani egyet. Ez felejtős volt…

Semmit nem akart tőled ez a nő, viselkedhettél volna akárhogy.

Ráadásul valaki látott már szerelmes nőt? 60 lóval nem lehet befogni, 600 szívet küld ilyenkor egy nő, nem üres szavakkal dobálózik meg mondja le a találkát! Csak szórakozott és jót tett az egójának, hogy itt egy szerencsétlen aki fűzi már egy fel éve folyamatosan….

2023. ápr. 12. 17:16
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne másnak, magadnak higyj, és magadnak felelj meg mindig!
2023. ápr. 12. 20:33
 14/17 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem nem akart megbántani, hogy nem jössz be neki.
2023. ápr. 13. 14:00
 15/17 anonim ***** válasza:
55%
hány éves vagy egyébként?
2023. ápr. 13. 15:36
 16/17 A kérdező kommentje:
Most töltöm a 30-at, de annyit értek az élethez, mint egy gyerek.
2023. ápr. 13. 17:59
 17/17 anonim válasza:
100%

Én 31 vagyok, de hasonlóan érzek, csak éppen nem párkapcsolati téren (mert ugye az sincs). Összebarátkoztam egy lánnyal a neten, aminek örülök, viszont az az érzésem mindig én keresem, mindig én írok neki. Már pár hónapja ismerjük egymást. Híján vagyok a barátoknak én is. Gyakorlatilag Ő az egyetlen, akivel elég sokmindent megosztottam. Nem akarom elveszíteni még őt is.

Van egy testvérem akivel azt hittem jól kijövök, viszont az utóbbi időben le se szar. Megvan neki a maga kis élete, barátai, és konkrétan ha nem írok neki, ő felém se néz. De még ha írok is, az a válasz hogy most nem jó, most ennél vagy annál vagyok, most nem érek rá. Ha valami programot feldobok akkor soha nem jó az időpont vagy pedig éppen most volt a huszon-ikszedik random ismerősének a nem tudom micsodáján.

2023. ápr. 16. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!