Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit lehet egyedul csinálni a...

Mit lehet egyedul csinálni a bullshiteken kivul hogy edz olvass hallgass zenét?

Figyelt kérdés
Ami ugy izgalmas is lenne és amiért megérte felkelni. Az mi lehet?

2023. ápr. 6. 09:50
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
47%
Dugnálak.
2023. ápr. 6. 11:07
 22/36 A kérdező kommentje:

És vigyoroghak az utván mindenkire vagy hogy?

A neten ismerkedésnél írtam miket kapok.

De a messengerem is ezzel van tele. A mizusok. Meg akinek gyanus miert nincs pasim.

Es folyamat irkál a nagyf.rku hogy mikor d.ghat msr meg. Persze ezt nem így hanem mashogy de ez a lényege annak is mikor rámír hogy szia.

Ebben a sziában meg minden benne van tole. Mikor találkozunk már megigerted, mikor mehetek mar a p.ncidba tudom neked is jó volt korábban, és azért sérteget is mert gyorsnumerát akar.

Es akkornem nagy dolog meg könnyu megvalositani?

Hol a tópart oktoberfeszt kicsik motor versenyek deszkas pasik értelmisegiek füvesek akik élnek is. Szinte minden pontomat lehetetlen kivitelezni.

2023. ápr. 6. 11:11
 23/36 A kérdező kommentje:
Na 21 kezet foghatsz vele akkor :D
2023. ápr. 6. 11:11
 24/36 anonim ***** válasza:
69%
Van egy kamagrám, bébi. Attól nagyobb lesz a péló ês tovább is bírom. Írj, ha érdekel!😁
2023. ápr. 6. 11:17
 25/36 A kérdező kommentje:

A kamagra engem zavar ha vkinek csak azzal megy. Jó meg minden, de szánalom.

Meg amugy nem azert, de szexre vannak jelentkezők minden bokorban uton utfélen. Nekem ez nagyon kevés. Egy nulla, ha vki csak egy f.sz.

2023. ápr. 6. 11:20
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem esik le emberek, hogy ez egy kamu? :D Egy csaj soha nem beszél/ír így. Ez is valami unatkozó fiúcska.
2023. ápr. 6. 11:22
 27/36 anonim ***** válasza:

Járj el olyan helyekre, ahol lehet ismerkedni. Tanfolyam, szakkör, klub, rendezvények, stb.

"Es folyamat irkál a nagyf.rku hogy mikor d.ghat msr meg."

Hát akkor vagy hagyd magad, vagy tiltsd le, de annak mi értelme, hogy hagyod kapálózni? :D

"Hol a tópart oktoberfeszt kicsik motor versenyek deszkas pasik értelmisegiek füvesek akik élnek is."

Mondom, járj el ismerkedni ide-oda. De ha csak fogod magad, és időnként lemész egyedül deszkázni vagy korizni, akkor is fogsz találni emberkéket, és az már egy jó közös pont, hogy van egy olyan hobbi, amit mindketten szerettek.

2023. ápr. 6. 11:23
 28/36 anonim ***** válasza:
78%

Nem kamu, miért lenne az? Vannak csajok, akik pont így beszélnek/írnak, mint a kérdező.

2023. ápr. 6. 11:26
 29/36 anonim ***** válasza:
67%

28

Elég nagy alpári egy valami lehet akkor.

2023. ápr. 6. 11:27
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Hat ha te csaj vagy akkor eleg csavos.. nemcsoda h csak dugni akarnak. Olvasva a stilust, hozzaallast nekem se az lenne az elso h uhh de megtartanam. Meg azon is elgondolkoznek h meger e egy menetet
2023. ápr. 6. 11:53
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!