Azért vagyok boldogtalan, mert ocsmány vagyok?
Jó tested van legalább? Mert akkor max zacskót kell húzni a fejedre.. :-D
Tiszta dilis vagy ember.Egy jó férfitestért sok milf meg van ám pusztulva.
Van esélyed. :-)
Először azt írod, h 15 éve nem találkoztál nővel, utána meg h a randikonnelsétáltak melletted... Szóval 15 évvel ezelőtti példákat hozol fel? Azóta semmit se változtál?
Azt mondtad edzel, akkor feltehetőleg kidolgozott(abb) tested van, ez alapnak jó, pláne 40 felett, látva a sok lepukkantat. Ha meg ocsmány az arcod, növessz szakállt, az a nagy részét eltakarja. :D
De ahogy már írták is, nem a kinézettel van a legfőbb gond...
Meg nézzél már szét, mennyi csúnya embernek van párja, pláne 40 felett, ahol már mások az "elvárások", nem az hogy hű de jól nézz ki!
Kedves felhasználó,
Először is szeretném megnyugtatni, hogy a boldogság és az érték személyes dolgok, és nem csak a külső megjelenésen múlnak. És bár az emberek első benyomása nagyon fontos lehet, a valódi kapcsolatok azon múlnak, hogy milyen vagy belül.
Természetesen a testképzavar és a depresszió komoly kihívások, amelyek hatással lehetnek az életedre és a boldogságodra. Ajánlom, hogy keresd fel egy szakembert, aki segíthet ezeknek a problémáknak a megoldásában és kezelésében.
Fontos azt is megérteni, hogy az embereknek különböző ízlése és preferenciái vannak, így nem lehet általánosítani azt, hogy az emberek nem szeretnek valakit csak azért, mert nem tetszik a megjelenése. Sőt, az is lehet, hogy vannak olyanok, akik értékelik a belső tulajdonságaidat és vágyakoznak egy olyan partnerre, aki hasonlóan gondolkodik és érzi magát.
Az sem segít, ha beburkolózol a sötétségbe és elkerülöd a társadalmi helyzeteket. Azt javaslom, hogy lépj ki a komfortzónádból, és kezdj el olyan dolgokat tenni, amik boldoggá tesznek, és talán új embereket ismerhetsz meg.
Végül, fontos, hogy emlékezz arra, hogy senki sem tökéletes, és mindenki küzd valamilyen kihívással. Ne add fel, és légy nyitott az életre és az új élményekre. Az élet tele van lehetőségekkel, csak megtalálni őket és belekezdeni kell.
Üdvözlettel.
Hiàba adjátok itt a jobbnál jobb tanácsokat, ti is tudjátok, hogy ez az ember már menthetetlen. Életében nem látott még nőt közelről 40+ évesen, gondolom már randizni is azért nem mer, mert tudja, hogy nem működne a fütyfürütty se, vagy beégne mint a xar.
Amúgy meg tuti nőben is vannak ilyen sötétben ülő hasonló lúzerek, akik csak egy kis szeretetre vágynának, de hát gondolom azok meg a kérdezőnek nem kellenének, mert szerinte neki 10/10-es nő jár! :D
Huh, nagyon sajnálom, hogy így alakult az életed. Én is a
Átmentem jó néhány kudarcon az életben, de a nőkkel valahogy szerencsém volt. (Na, nem a fiam anyjával..)
Sok nő utasította el a kozeledésedet? Hivatásosnál jártál azért, hogy a női test közelségét, a pna kellemes szoritását megéld?
40 fölött vagy, valljuk be, ilyenkor már nem könnyű a berogzult tudati elgondolásokat megváltoztatni. De egyébként nem tartom lehetetlennek. Én a gyerekem anyjával történő szakítás után majdnem másfél évig keresgéltem, mire rátaláltam a mostani páromra. 11 éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!