Megadhatom a Tik Tokon a bankkártya számom ha ajándékot akarok küldeni?Nem lesz belőle baj?
Figyelt kérdés
Ma van nőnap és van néhány lány ott aki megérdemelné hogy küldjenek nekik egy szál rózsát ezen a napon.Ahogy néztem,nem is drága a rózsa,viszont meg kéne adnom a bankkártyám adatait hogy tudjak ajándékot küldeni.De nem lehet abból baj?30/F2023. márc. 8. 01:17
1/10 anonim válasza:
Te tényleg egy 30 éves férfi vagy?
Mert akkor nagy a baj.
2/10 anonim válasza:
Apám... A kártyának nem lesz baja, de az agyad már ígyis sérülést szenvedett el, ahogy látjuk.
4/10 anonim válasza:
Tudod én mikor adnám meg a TikToknak a bankkártyámat...
6/10 anonim válasza:
Eleve szolgalelkűségre vall vadidegeneknek kuncsorogni bármivel is szex reményében, de hogy bankkártya adatokat is kiadnál 30 éves felnőtt emberként, az már vicc kategória!
7/10 anonim válasza:
Mikor ilyeneket látok mindig rájövök hogy ha nem lennék tisztességes ember, milyen könnyen megélnék (amíg le nem csuknak) mert az emberektől simán ki lahat csalni az adataikat... Franc essen belém.
8/10 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem hogy baja lesz a kártyának,attól félek leveszik róla a pénzt idegenek.
2023. márc. 8. 10:23
9/10 anonim válasza:
Nyugi, felfogtuk mint mondtál, egy idióta vagy.
10/10 anonim válasza:
A bank kártya adatai titkosított csatornákon keresztül megy, ha akarnák se tudnánaj visszaélni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!