Miert vagyok ilyen?
Figyelt kérdés
26 eves lany vagyok es igenis vagyom valakire aki szeret, de az a baj, akinek en kellek o nekem nem az esetem es ez igy forditva. Atlagosnak tartom magam. Sot neha alatta.. de attol meg fontos, hogy tetszen valaki. Baratkozni is nehezen tudok, ha mar tarsasagban vagyok akkor inkabb ulok csendben. Viszont ha kettesben valakivel beszelgetek akkor az mas. Szeretnek ebbol
kitorni es nem mastol fuggeni.. de nem megy.
2023. jan. 10. 12:59
11/12 A kérdező kommentje:
Koszonom , jol estek a kommentek. Egyebkent belul tok mas vagyok mint amilyen tarsasagban
2023. jan. 10. 23:09
12/12 anonim válasza:
Privátcunami az tuti lesz. Mondanám, hogy próbálj írni az ismerkedés részlegre akár itt, amolyan hátha alapon, de amint látják ott az " L " betűt " azért " írnak, csak az változik, hogy mennyi idő után térnek rá a témára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!