Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Átlagos külsejű de buta férfi...

Átlagos külsejű de buta férfi bejön a nőknek?

Figyelt kérdés
Tehát aki nem szép,nem is ronda,nem okos,viszont buta.Az ilyen típus bejön a nőknek?31/F

2023. jan. 3. 22:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
27%
Nem foglalkoztat a pontozás, de azért köszi. És nem vagyok méregzsák, bár ez cuki volt xD
2023. jan. 4. 00:32
 12/18 anonim ***** válasza:
23%

Fogjátok már fel végre birkáim, hogy az értelmi képességeknek semmi köze a szexuális vonzalomhoz. Fordítsd már meg a kérdést: te tudnál kívánni egy okos, értelmes, intelligens nőt, ha úgy néz ki, mint a Padödő? Nem.

De megdugnál egy szép csajt, ha buta mint a kő? Naná!

A szexuális vonzalom és az értelem két teljesen különböző dolog, nincs köze egymáshoz.

Pumped Gabó bárki szerint is értelmes, vagy egyáltalán jó személyiségű? Nem. De garantálom neked, hogy több csajt megdugott már most, mint amit itt mi férfiak a Gyakori Kérdések oldalon egész életünkben összesen fogunk.

2023. jan. 4. 06:30
 13/18 anonim ***** válasza:
75%
Attól függ, hogy buta. Vannak buta és rosszindulatú emberek, vannak egyetemet végzett, iqbajnok, de mégis buta emberek, stb. Ha valaki csak egyszerű gondolkodású de jóindulatú, nálam az még nem lenne kizáró ok, sőt. (ha keresnék párt, de nem keresek most).
2023. jan. 4. 09:25
 14/18 anonim ***** válasza:
42%
#12 na és te butus, hol olvastad, hogy a szexuális vonzalonak köze van az intelligenciához. Ezt senki nem írta, baba. De attól hogy valaki szexuálisan vonzó, az még édes kevés ahhoz hogy megfeleljen egy kapcsolatra. A buta embereket meg nyilván nem zavarja ha a másik buta, úgyhogy náluk ez nem kizáró ok. De egy okos embert előbb utóbb zavarni fig..De ezek szerint te sem az okos ember táborát erősíted, ha ezt nem sikerült felfognod.
2023. jan. 4. 11:35
 15/18 anonim ***** válasza:
80%

Jaajjj 14, már megint itt van a femináci.... 🤣

Elfogadtad már hogy a férfiak dugják meg a nőket, nem fordítva? 😇

2023. jan. 4. 15:09
 16/18 anonim ***** válasza:
44%
Utasítottam már vissza modell testalkatú férfit, aki nagyon buta volt. Arcra átlagos volt, de nagyon gondoskodó és romantikus, udvarias volt, akartam neki adni egy esélyt, belementem egy randiba, de nem tudtam vele összejönni, sajnos tényleg nagyon buta volt :(
2023. jan. 9. 13:44
 17/18 anonim ***** válasza:
60%

16

Ez miben nyilvánult meg?

2023. jan. 9. 14:19
 18/18 anonim ***** válasza:
68%
Abban, hogy elment randira a csajjal :)
2023. febr. 13. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!