"Nem nézni fogom a tévét, hanem szerepelni fogok benne"
Ezt bejelöltem, ez jó :D (egyébként van rá esély, hogy szerepelni fogok benne. Nem pont szilveszterkor, lehet hogy másnapi híradóban. Nem rólam fog szólni, de lehet hogy feltűnök majd. Ki tudja, meglátjuk sokat kell-e dolgoznom holnap :))
2022. dec. 30. 16:49
12/27 anonim válasza:
Ha minden igaz elszabadulok itthonról a párommal és nem kell a dagadt családot felettem hallgatni, hogy 1-1 lépés is fáj nekik és beremeg az egész panel.
2022. dec. 30. 16:51
13/27 anonim válasza:
Eredetileg a párommal mentünk volna ünnepelni a közös baráti körünkkel, de sajnos eléggé lebetegedett, én pedig nem szeretném, ha itthon maradna egyedül, ezért kettesben töltjük a szilvesztert.
A terv, hogy elővesszük a vetítőgépünket, kifeszítjük a filmvásznunkat, és maratont rendezünk a kedvenc filmjeinkből; az éjféli tüzijáték idejére pedig kiülünk az erkélyre végignézni azt.
25/N
2022. dec. 30. 16:56
14/27 anonim válasza:
10 éve nem néztem már TV-t, nem is érdekel. Eredeti tervem az volt, hogy a kedvenc bandáim koncertfelvételeit fogom végig nézni, de szerintem nem lesz ebből semmi, csak alvás, mert másnap a tervezett napirendem szerint akarok majd élni. (Hogy mi lesz ebből, jó kérdés, majd az idő megmondja)
2022. dec. 30. 17:49
15/27 anonim válasza:
TV-ben nálunk csak sport megy, így a gép előtt fogom
16/27 anonim válasza:
Én gépezni fogok, felnézek gyakorira, videókat nézek, zenét hallgatok, filmet fogok nézni. Aztán alkoholizálok kicsit, hogy szomjas ne legyek. :)
17/27 anonim válasza:
Több, mint tíz éve nincs tévém, szóval ez kizárt.
Egyedül töltöm a szilvesztert.
Reggel neki állok egy alaposabb takarításnak az egész lakásban, este bekapcsolom a led világítást, jól feltekerem a fűtést, gyújtok egy füstölőt és megiszok pár sört, közben zenét hallgatok, rajzolgatok.
18/27 anonim válasza:
6:)))
2022. dec. 30. 17:52
19/27 anonim válasza:
De szánalmasak azok az emberek akik kajak depressziósak lesznek ha nem bulizhatnak szilveszterkor. :(
2022. dec. 30. 22:58
20/27 anonim válasza:
Inkabb keresek v mi jo filmet aztán nézem azt, nem kell a tv tele reklámmal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!