Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ki fogja a tv előtt tölteni...

Ki fogja a tv előtt tölteni még a szilvesztert rajtam kívül?

Figyelt kérdés
Én a tévét fogom nézni egész szilveszterkor lesz sok jó film és zenés műsor.Társaságom nem lesz egyedül leszek.30/F

2022. dec. 30. 16:00
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
61%

"Nem nézni fogom a tévét, hanem szerepelni fogok benne"

Ezt bejelöltem, ez jó :D (egyébként van rá esély, hogy szerepelni fogok benne. Nem pont szilveszterkor, lehet hogy másnapi híradóban. Nem rólam fog szólni, de lehet hogy feltűnök majd. Ki tudja, meglátjuk sokat kell-e dolgoznom holnap :))

2022. dec. 30. 16:49
 12/27 anonim ***** válasza:
41%
Ha minden igaz elszabadulok itthonról a párommal és nem kell a dagadt családot felettem hallgatni, hogy 1-1 lépés is fáj nekik és beremeg az egész panel.
2022. dec. 30. 16:51
 13/27 anonim ***** válasza:
74%

Eredetileg a párommal mentünk volna ünnepelni a közös baráti körünkkel, de sajnos eléggé lebetegedett, én pedig nem szeretném, ha itthon maradna egyedül, ezért kettesben töltjük a szilvesztert.

A terv, hogy elővesszük a vetítőgépünket, kifeszítjük a filmvásznunkat, és maratont rendezünk a kedvenc filmjeinkből; az éjféli tüzijáték idejére pedig kiülünk az erkélyre végignézni azt.

25/N

2022. dec. 30. 16:56
 14/27 anonim ***** válasza:
75%
10 éve nem néztem már TV-t, nem is érdekel. Eredeti tervem az volt, hogy a kedvenc bandáim koncertfelvételeit fogom végig nézni, de szerintem nem lesz ebből semmi, csak alvás, mert másnap a tervezett napirendem szerint akarok majd élni. (Hogy mi lesz ebből, jó kérdés, majd az idő megmondja)
2022. dec. 30. 17:49
 15/27 anonim ***** válasza:
69%
TV-ben nálunk csak sport megy, így a gép előtt fogom
 16/27 anonim ***** válasza:
75%
Én gépezni fogok, felnézek gyakorira, videókat nézek, zenét hallgatok, filmet fogok nézni. Aztán alkoholizálok kicsit, hogy szomjas ne legyek. :)
 17/27 anonim ***** válasza:
87%

Több, mint tíz éve nincs tévém, szóval ez kizárt.

Egyedül töltöm a szilvesztert.

Reggel neki állok egy alaposabb takarításnak az egész lakásban, este bekapcsolom a led világítást, jól feltekerem a fűtést, gyújtok egy füstölőt és megiszok pár sört, közben zenét hallgatok, rajzolgatok.

18/27 anonim ***** válasza:
10%
6:)))
2022. dec. 30. 17:52
 19/27 anonim ***** válasza:
39%
De szánalmasak azok az emberek akik kajak depressziósak lesznek ha nem bulizhatnak szilveszterkor. :(
2022. dec. 30. 22:58
 20/27 anonim ***** válasza:
65%
Inkabb keresek v mi jo filmet aztán nézem azt, nem kell a tv tele reklámmal.
2022. dec. 30. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!