Tik Tokon többnyire miért csak szép lányok liveolnak?
Én idősebb tarotosokat látok.😅
A tiktok miatt nyígni a teremtett világ legnagyobb baromsága, mert az algoritmus személyre szabja hogy mi van a fyp-den.
Ha te csak szép, fiatal lányokat látsz liveolni, az azért van, mert az ilyen lányok videóit nézegeted a legtöbbet. Én idősebb, nagydumás nők videóit nézegetem, szóval nekem ilyen nők livejait is hozza be.
Az pedig hogy idejössz, és elméleteket gyártasz arról hogy a lányok akiket a saját személyre szabott algoritmusod tett eléd igazából dologtalan magamutogato pénzéhes szűzprostik, az elég durva.
Megvan egyáltalán az agyi kapacitásod ahhoz, hogy felfogd hogy mennyire mellélőttél?
Ha nem akarsz ilyen lányokat látni (ami nem az ő hibájuk, szóval akár fel is hagyhatsz a gyűlölködéssel és szexizmussal) akkor görgesd tovább a videóikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!