Mivel lehet úgy kigyógyuoni a depresszióból úgy, hogy gyors és hatásos legyen?
Pszichoterápiával.
Ez a leggyorsabb és leghatékonyabb módszer, annak ellenére, hogy akár évekig is eltarthat.
2, NEM!
Az egyik legtoxikusabb dolog, ha valaki terápiának használj a párkapcsolatát, ezzel minden fost a párja fejére önt. Ráadásul akarva-akaratlanul is csak az eredményezi, hogy a depressziós egyén úgy tanul meg boldogulni, hogy folyamatosan támaszkodik a párjára.
Azaz a párjának kell mindkettejük terhét cipelni, a nyakába varrnak egy olyan feladatot, amit egészséges párkapcsolatban nem lenne szabad, ráadásul ha azt mondja, hogy elég, a depis össze fog omlani nélküle. És akkor indulhat a zsarolás, hgoy "nélküled semmi vagoyk". Igen bmeg, semmi vagy, mert nem megoldottad a problémáidat, csak más nyakába zúdítottad.
Elnézést, hogy felkaptam a vizet, de láttam ilyenre nem eg ypéldát a környezetemben és a leggusztustalanabb dolgok ebből jöttek ki.
Ez persze nem azt jelenti, hogy depressziós embernek nem lehet párkapcsolata. De a párkapcsolat nem fog megoldást kínálni a bajára.
#3 ebben igazad van, AZÉRT keresni valakit hogy kigyógyuljon, az tévedés. Sajnos rokonom párjának sem jött be, csak rosszabb lett, meg is ölte magát.
Szerintem inkább arra gondolt a 2-es, hogy ha lenne valaki akit szeretne, akivel együtt tudna lenni az jelentené hogy kijött a depresszióból.
Kérdező, sajnos erre nincs egyértelmű megoldás, különben nem lenne már annyi depressziós ember.
Szerintem ami segít, ha rengeteget dolgozol és közben segítesz olyanoknak akik rosszabb helyzetben vannak, akiknek nagyobbak a gondjaik.
A fizikai terhelés is jó, endorfint termel a sport, az erőkifejtés, az agyat, lelket hozza helyre ha huzamosabban kell egyszrű dolgot csinálni, amire koncentrálni kell. Ilyen lehet egy kertben a gyomlálás, falfestés, vagy polc pakolása. Csak közben ne tudjon máson őrlődni az agy és legyen fárasztó, a végén még látványos az eredmény.
Ebből most mindent csinálok egyszerre!
Hobbi:zenehallgatás,edzés,filmezés,olvasás
Sportolok is:edzés(súlyzókkal)
Barátkozok
És sikerült kidumálnom magamból a problémámat, de így sem az igazi.
Elkezdtem vagdalni magam és hol eszek hol nem ez az alvással is így van.
Mindent nagyon köszönök!Mindent megpróbálok hátha bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!