Miért élünk olyan világban, hogy a nők semmit nem tesznek a párkeresés érdekében. Ott hever a lába előtt 100 fiú. Miért?
"Miért élünk olyan világban, hogy a nők semmit nem tesznek a párkeresés érdekében."
Ki mondta neked, hogy nem tesznek ?!
De alapvetően igenis egy ffi dolga lenne a kezdeményezés, csak sokan töketlenek és egyszerűbb itt a gyakon sírni, mint az életben tenni valamit!
Amikor tepertem egy csajért sose jött össze, majd amikor kicsit összeszedtem magam, és magamra, utazásokra, forditottam a figyelmet, ugymond szartam rájuk, és kicsit kreténebb voltam velük, akkor elkezdtek teperni....
Amikor mar nemnkapják meg a figyelmet a normálisaktól majd észhez kapnak....
Hát igen, ez a réteg ami te is vagy, aki meglát a buszon egy fullos csajt de odamenni nem mer, helyette inkább itt kiírja milyen szemetek a nők, és vele senki sem foglalkozik :D
Ha nem próbálkozik egy férfi mert nyuszi ne várjon sokat :D
Utálom ha egy pasi nyuszi
#15:
Jaj istenkém, azért az ereidet ne vágd fel sírva, szegény elnyomott kisfiúcska. Nyeee-nyeeee-nyeee...
Száradjatok ki beképzelt p*csák! Majd dugok másik 100 lánnyal. Ti meg sírjatok 60 éves korotokra, mert túl magasra tettétek a lécet és egyedül maradtatok! Nem sokáig lesztek ilyen szépek és fiatalok.
Előbb-utóbb mindenkit utolér a nyanyásodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!