Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért félnek az emberek...

Miért félnek az emberek attól, hogy örökre egyedül maradnak? Te félsz ettől?

Figyelt kérdés

Én a magam részéről eleinte abszolút nem féltem, aztán találkoztam egy nagyon különleges személlyel akivel tudtam volna tervezni, nem végződött túl jól még mielőtt bármi is lett volna, de valamiért az elvesztése nagyon a padlóra tett, és rettegtem ettől hogy egyedül maradok, de most már így vagyok vele:

[link]

Jobb is így, mindig utáltam alkalmazkodni, és utáltam a mókuskerék életet, és így legalább arra mehetek amerre a szívem húz és nem tartozok felelősséggel senkiért :D Szóval én nem is beletörődtem, inkább elfogadtam hogy ez vár rám, és a szépet és jót látom inkább benne.

De ahogy elnézem az embereket mások nem ezt teszik, hanem küzdenek ellene kézzel-lábbal, még akkor is ha ez csak árt nekik, mármint az hogy mindig lejjebb rakják a lécet és így már ők se boldogok, de legalább elmondhatják hogy nincsenek egyedül...

Ki hogy van ezzel az egésszel?

2022. nov. 6. 22:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#10 mióta szól egy házasság vagy akár egy kapcsolat egy életre? :D Ha nem jó, akkor szét kell menni... persze jobb ezt még a házasság előtt kideríteni. Amit a nagyszülők mondanak mindig, hogy közös megalkuvás meg közös alkalmazkodás, pff na hát az tényleg nonszensz hülyeség. Egy-két dologban finomítani vagy változtatni oké, de ha már meg kell változni tüzetesen dolgokat akárcsak az egyik félnek is az már réges-rég rossz...
2022. nov. 7. 14:21
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
#11 ha összejön, becsusszan egy baba, és ez ezután történik meg (hogy megutálod, unod a másikat), akkor úgy az már sokkal nehezebb
2022. nov. 7. 14:34
 13/15 A kérdező kommentje:
#12 hát pedig én sok esetben látom hogy baba ide vagy oda, de szakítás lesz a vége, ilyen huszonévesekkel meg harmincasokkal van tele a badoo meg tinder :D
2022. nov. 7. 16:23
 14/15 anonim ***** válasza:
61%

#13 elég körbenézni a saját rokonság, barátok, ismerősök között. Elvált szülők egyedül nevelik a gyereket, vagy már másik párjuk van. Szomorú. :(

Mármint a gyerekekre nézve, mert milyen már anya, vagy apa nélkül felnőni

Vagy van a 3. kategória, a nyitott kapcsolat, együtt vannak és maradnak is, de nyíltan felvállva "csalják" egymást, bár ez így nem tudom, hogy megcsalásnak számít-e.

Ilyenekből is van pár ismerősöm. Nem tudom, hogy ez végülis hova vezet, vannak akik együtt maradnak, vannak akik nem.

2022. nov. 7. 16:50
 15/15 anonim ***** válasza:
38%
Én is féltem, amíg éltem.
2022. nov. 12. 11:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!