Miért nem akar már tőlem semmit?
Figyelt kérdés
Volt valaki, akivel nagyon megvolt a vonzalom köztünk, és ezt nem csak en gondolom így, hanem a pasi is mondta, aki tetszik. Nagyon jól elbeszélgettünk, rögtön írt mindig, kb egésznap beszéltünk, de ez abbamaradt, mert anno nekem barátom volt, így meg inkább nem beszéltünk mert egyértelmű volt, hogy többet szerettünk volna egymástól. Én azóta szakítottam a volt barátommal, mert rájöttem, hogy nagyon nem oké a kapcsolatunk, és az új srác erről tud is, de ugyanúgy nem keres már. Nagyon rosszul esik, mert azt hittem ha szakítok más lesz a helyzet és megint tudunk úgy beszélgetni egymással, mint régen. Teljesen össze vagyok törve, nem tudom mit követtem el ellene, amiért ezt érdemlem. Egyébként még annyi, hogy ismeri az exem, viszonylag jóban is vannak, lehet ez a baja? Kikészít teljesen.2022. szept. 15. 11:25
2/7 anonim válasza:
Nem volt kötelező arra várnia, hogy szakíts az exeddel, ő már túllépett rajtad.
3/7 anonim válasza:
1.Miert tartottak fent egy pasival kapcsolatot, akivel vonzodtatok egymáshoz, ha neked volt valakid?
2. Nem érzi magát szamárnak, ha már nincs ló, jó legyen ő is.
3. Nekem sem kéne olyan, aki már a párkapcsolat alatt másfelé kacsintgat
4/7 anonim válasza:
Valószínűleg túl lépett rajtad
Senki nem fog senkire eveket várni
Neked kapcsolatod volt, és a srác aki tetszett neked nem jelentett annyit hogy miatta szakíts
Ezt nyilván ő is tudja és látta
Te meg ha nincs ló, jó a szamár is alapon igényelnéd hogy veled legyen
Ő meg ha van egy kis esze hülye lenne ebbe bele menni
5/7 anonim válasza:
Annyi eszed nincs hogy megkérdezd tole?!
6/7 anonim válasza:
Valóban meg kellene kérdezni, de a legjobb ha előre elkönyveled, hogy az a hajó elment... Egyébként ha akarna keresne.....Minden más csak kifogás
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Végül nem kérdeztem meg, mert már nem érdekel, túltettem magam rajta.😊
2022. szept. 21. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!