Hogyan fogadjam el? Vagy hogyan javitsak ezen?
A problemam hogy a parkapcsolatom sem a legstabilabb, minden masnap jon a parom hozzam de van mikor ilyen olyan okok miatt nem jon csak harmadnap.. sokat vagyok egyedul ugyanis szuleim hazaban elek akik elkoltoztek itthagyva nekunk a hazat..
Ocsem ittvolt most 2 hetet velem (12eves) es ma vittek el anyumek.. annyira maganyosnak erzem magam es a parom is ilyenkor nem akar jonni..
Azt erzem egyedul vagyok a vilagon..
Nemreg megszunt a munkahelyem..
talaltam most mast de eleg szar egy munka..ez is csak lehoz az eletrol..
Van valami hasonlo erzesekben?
Hogyan kuzdjem le ezt a maganyos erzest? Neha azt erzem egy teljesen uj eletet kene kezdenem, elengednem a felig haldoklo parkapcsolatom, keresni egy jo munkat es minden happy lenne.. de mivan ha nem?!
Ha nem változtatsz, nem tudhatod meg, minden ugyan így marad. Èn úgy gondolom, hogy mindig olyan döntést kell hozni, ami előre visz. Nem bátorítalak semmire, mert azt csak utólag tudod meg, hogy jól döntöttél vagy sem. Èn olyan típus vagyok, aki hajlandó kockáztatni, de nem mondom, hogy mindig okos ötlet volt, sokmindent nagyon megbántam, sokat pedig nem.
Kezdj el egy kis társasági életet élni, amíg nem találkoztok, addig tökre simán össze tudsz futni a barátnőiddel, beszélgess emberekkel, keress valami elfoglaltságot stb..
A barátnők eléggé lekoptak sajnos
Egy volt kolléganőmmel tartom a kapcsolatot de kisgyereke van így eléggé esélytelen bármit csinálni :/
Köszönöm a tanácsot én is azt gondolom nyitnom kellene az új felé csak félek.. félek mivan ha rosszul döntök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!