Mindjárt 18 éves leszek, és még soha nem volt
párkapcsolatom?
Figyelt kérdés
Ahogyan a kérdésben is olvasható, hamarosan betöltöm a 18-at, amivel úgy érzem elérkezem egy “mérföldkőhöz” az életemben. Igen ám, de nekem még csak egy barátom sem volt sosem, ami azért eléggé elszomorító tényező😅
Más is van ezzel igy rajtam kívül?
Illetve kiváncsi vagyok, ki hogyan látja: szerintetek mi az oka annak, hogyha egy lány felé egyáltalán nem mutatnak érdeklődést a fiúk? Mi a “baj” vele??
Én most töltöttem be nemrég a 19-et és még sosem volt barátnőm😔
2022. jún. 28. 06:50
12/47 anonim válasza:
11, mondjuk ha csak a 4 fal között ülsz meg az órákra jársz, nem is lesz. Az meg távolról sem elég, hogy néha elevett a fene valamilyen eseményre.
2022. jún. 28. 08:15
13/47 anonim válasza:
18 évesen egyáltalán nem vagy elkésve semmivel, még akkor sem ha a négy fal között ülnél jelenleg mert nem egész életedben fogsz csak ott ülni :D
Előtted még az egész élet és a többi válaszoló előtt is akik írják, hogy nekik se volt x idősen, majd lesz nyugi.
Én is féltem ettől régen de aztán lett párom és rájöttem, hogy hülyeség emiatt félni.
2022. jún. 28. 08:49
14/47 anonim válasza:
20 éves vagyok, sehol semmi. Na jó, a legutóbbi lány aki elutasított megölelt.
2022. jún. 28. 09:37
15/47 anonim válasza:
Ma van a születésnapom, este 8 órától hivatalosan is 19 éves leszek...
Még soha nem volt barátom, remélem az egyetemen majd lesz valaki és több esélyem lesz ismerkedni.
Én próbáltam beszélgetést kezdeményezni fiúkkal, volt akivel megtaláltam a közös hangot, de valahogy mégsem működött a kémia... Csak a megfelelő embert kell megtalálnunk!
2022. jún. 28. 09:48
16/47 anonim válasza:
30 vagyok, de még semmi... Vártam már türelmesen, de semmi....ha nem cselekszem nem történik semmi...
2022. jún. 28. 10:24
17/47 anonim válasza:
Na lepontozók, 3 ember is magára ismert xD
2022. jún. 28. 12:04
18/47 anonim válasza:
Attól, hogy valaki a lepontozás funkciót válassza egyáltalán nem biztos, hogy azért mert magára ismert volna a válaszodban (bár azt sem tudom melyikre gondolsz) hanem azért mert nem ért egyet vele vagy nem találta hasznosnak a kérdéshez mérten. Egyébként nem értem miért kell ennyire túllihegni ezt a felpontozás-lepontozás dolgot, könyörgöm, ez egy anonim oldal mi történik ha lepontoz valaki, őszintén? :D
2022. jún. 28. 13:32
19/47 anonim válasza:
Nekem is 18 évesen volt az első kapcsolatom, nem éltem meg gondként, inkább büszke voltam rá, hogy nem ment át rajtam a fél város, mint a kortársaimon. (Felém nyitottak azért a pasik rendesen.)
2022. jún. 28. 13:47
20/47 anonim válasza:
tessék 18, lepontoztalak, ha nem kell ennyire túllihegni a pontozást xD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!