Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Lehet hogy valaki azért lesz...

Lehet hogy valaki azért lesz öngyilkos mert nem találta tartását?

Figyelt kérdés
Párom unokatestvére egy hete felakasztotta magát, 41 éves volt. Pontos okát nem tudjuk hogy miért követte el ezt a dolgot, csak tippelni tudunk, például tudom hogy mindig kereste a társát de szinte sosem volt barátnője, valahogy nem akarták a nők valami miatt, lehet azért mert nem volt helyes nem tudom..
2022. jún. 8. 21:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A magány elég nagy gyilkos tud lenni...ennyi az oka.

Sajnálom amúgy.

2022. jún. 8. 21:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én 20 vagyok,és ugyanez.

Nem teljesen,de jelenleg nincs pénzem kiutazni olyan országokba,ahol beleillek a kultúrába,és nem tartanak az emberek undorítónak.

Magyarországon nem vagyok szép,az fix.

Nem a toi toi mögött fogom elveszíteni az is fix.

Nem tudom elképzelni,hogy ő hogy bírta 20 évvel tovább.

El nem tudod képzelni,hogy mennyire kellemetlen.

Tehát a válasz : Nagyon nagy valószínűséggel,igen.

Bizonyított tény,hogy az egyenes út az őrültséghez.

2022. jún. 8. 21:12
 3/9 anonim ***** válasza:
67%

Meg az eszetek tokja, az.

34 éves még "érintetlen" férfi vagyok, és mégis itt vagyok és élek, ja és boldog vagyok.

Ne írjatok már ostobaságokat, hogy aki magányos, az mindenképp belegárgyul és kinyírja magát.

2022. jún. 8. 21:18
 4/9 anonim ***** válasza:
73%
Én is egyedül vagyok már 5 éve...mégsem nyírom ki magam, egy nőért de még 10 ért sem tenném meg, lehet más oka is volt neki...nem minden a párkapcsolat a világon.
2022. jún. 8. 21:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Mondom,hogy bizonyított tény.

Persze,majd kinyírod az ösztöneid.

Ha erre képes lennél,nem szenvednél.

Be ne kamuzd nekem,hogy nem örülnél ha a gondjaid megoldódnának,és még mellé építenétek egy várat közösen egy nővel vagy valami...

2022. jún. 8. 21:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Már építettem nővel közös tökéletes életet mégis vége lett :D ne legyél ilyen naiv, nem mindenre megoldás egy nő :D ha neked még nem volt lehet azért gondolod ezt, 15 évesen gondoltam így rájuk.
2022. jún. 8. 21:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet bizony. Hát még akkor, ha megtalálta a társát de nem jön össze a dolog.
2022. jún. 8. 22:09
 8/9 anonim ***** válasza:
28 éves vagyok 2-3 éve aktívan jönnek a gondolatok. Hiába jövök ki a nőkkel, amint egy kicsit jobban akarok közeledni behúzzák a vészféket. Rossz így is meg úgy is egy ördögi körben vagyok, ráadásul nem éppen segít az, hogy két év alatt eltemettem a fél családom a legjobb barátomat. Néha már az is megfordult a fejemben, hogy beveszem az összes nyugtatóm+antidepresszánst rá egy üveg whiskey-t. Szerintem ettől az is egy jobb állapot ha életben maradok, de szellemi fogyatékos leszek. Akkor már nem törődnék ilyenekkel és el lennék életem végéig mint egy szobanövény.
2022. jún. 19. 13:07
 9/9 anonim ***** válasza:
A legjobb barátomat pedig elveszítettem.* Javítva
2022. jún. 19. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!