Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mai fiatalok nektek is kilátás...

Mai fiatalok nektek is kilátástalan a jövőtök?

Figyelt kérdés
Főképp 16-18 évesekhez szól a kérdés de bárki írhat. Olyan fura világban élünk. Csak az én életem ennyire kilátástalan?
2022. jún. 4. 18:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg, sulit befejeztem, munkám nincs, azt nem tudom holnap mi lesz.
2022. jún. 4. 19:57
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Én 27 vagyok és én is így érzem. Nem igazán vannak barátaim. Nem szeretnék gyereket se házasságot egyedül pedig esélytelennek látom azt hogy saját házam legyen. Dolgozom van megtakarításom de egész egyszerűen még egy középkategóriás kocsira sem kapok hitelt pedig azért nem keresek annyira rosszul. Nem haladok sehova és ez egyre inkább bosszant.
2022. jún. 4. 20:22
 13/19 A kérdező kommentje:
Durva, hogy ennyien így vagyunk ezzel. Kicsit megnyugodtam. Még jöhetnek nyugodtan válaszok. És kitartást mindenkinek.
2022. jún. 4. 20:28
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
23 vagyok, ha lenne értelmes kapcsolat lehetne valami, de sose tudni ki mikor lép tovább manapság a mi korosztályunkba, erre pedig nem lehet így alapozni.
2022. jún. 4. 20:44
 15/19 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem ennyire nem kellene beleszarni.

Szerezzetek egy jól fizető szakmát, aztán tiétek a világ.

Egy rakás lehetőség van.

2022. jún. 4. 21:37
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Én akkor is és most is nagyon pozitívan álltam a jövőm előtt. Mondjuk nem nekem szól a kérdés, mert én már 21 vagyok.

Kitartást mindenkinek! Tényleg rengeteg a lehetőség, csak néha meg kell ragadni őket.

2022. jún. 4. 21:52
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen és ebből már nincs kiút
2022. jún. 5. 22:41
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Kitartást mindenkinek!

Sajnos én is ezt érzem, kilátástalanság, céltalanság. Most végeztem el az egyetem felét, és igazából a szüleimen, meg a sulin túl nincsen semmilyen biztos pont az életemben. Pedig szeretnék egy társat, barátokat, de valahogy nincs szerencsém.

Viszont még nem adom fel, és közben igyekszem megőrizni a pozitivitásom.

2022. jún. 13. 15:25
 19/19 anonim ***** válasza:
92%
Még az is kilátástalan, hogy hétvégén iszunk e vagy lemondja mindenki.
2022. jún. 13. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!