Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek normális, ha 25...

Szerintetek normális, ha 25 évesen még nem találtam meg az igazit? Még nem volt kapcsolatom se. L

Figyelt kérdés
Anyám, nagyanyám, dédnagyim is 18 évesen már férjnél volt, néhány év múlva meg gyereket vártak. Anyum különösen szeretne már unokákázni, és nagyim is piszkál, hogy menjek már mérjhez. Mivel sok fiú barátom van, így azt akarják, hogy válasszak ki egyet közülük, és házasodjak meg. Ismerőseim 90%-a házas, jár valakivel, szerelmes valakibe, én meg babusgatom a macskámat, mert rá tekintek lányomként. Van még így más is?

2022. máj. 2. 02:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Úgyhogy vitázhatnák arról mi normális meg mi nem.
2022. máj. 2. 07:01
 12/19 anonim ***** válasza:
46%

Én ugyanìgy vagyok mint te csak 30 évesen..Még sosem csòkolòztam meg nem volt senkim. Szerelmes voltam már sokszor. Néha hiànyzik de kezdek beletörődni,hogy nekem ez jutott..

30/N

2022. máj. 2. 07:56
 13/19 anonim ***** válasza:
97%

Normális, ne engedj a szülői nyomásnak. A házasság már nem, de a gyerek egy életre szól. Inkább azt bánd meg, hogy nem lett, mint hogy igen.

Teljesen más világ van, mint a szülők, nagyszülők, pláne dédszülők idejében.

2022. máj. 2. 07:58
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Lehet azért is érzem furán magam egyedül, mert körülöttem szinte mindenkinek van valakije.
2022. máj. 2. 11:12
 15/19 anonim ***** válasza:
70%
Mert nem tudod mennyit veszekednek meg csalják egymást radásul 10 év mulva kel meg nézni hogy, együt vanak még.Számos nőt láttam 3 gyerekel akik lakhatása se volt és mindegyik gyerek másik embertöl van.Persze 4 emberel akit talál magának csak kényszerböl van mellete mert a 3 gyereket fel is kel nevelni.
2022. máj. 2. 19:37
 16/19 anonim ***** válasza:
52%
Bőven belefér, van még időd rá
2022. máj. 2. 21:24
 17/19 anonim ***** válasza:
97%

Nekem se volt ugyanannyi vagyok mint te.

Még nem is csókolóztam senkivel.

Amúgy én nem is nagyon szeretnék meg nem is hiányzik...

2022. máj. 2. 22:25
 18/19 anonim ***** válasza:
67%

Nincs ott egy kis vallási fanatizmus?

Ez nem így működik, hogy válassz a barátok közül és HÁZASODJ. Wtf. 😃😃

Nem szerintem, hanem tény. Ez normális.

2022. máj. 3. 07:21
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem létezik igazi. Egy egy bullshit amit a disney és hasonló baromságokkal elhitettek a társadalommal, hogy aztán mindenki erre várjon. Van olyan tetszik? Akivel jól érzed magad? Akivel hasonlóan gondolkodtok? Hasonlók a céljaitok? Ő az igazi.
2022. máj. 27. 03:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!