Hová mennek a lányok szépen felöltözve vasárnap este?
Figyelt kérdés
Vonaton több fiatal lányt is láttam,miniszoknya van,harisnyában,kirúzsozva,kisminkelve,mintha buliba mennének.Csakhogy nincs szombat este,vasárnap este van.Hová mennek ilyenkor a lányok?Miért nem maradnak otthon?2022. ápr. 17. 23:28
21/25 anonim válasza:
A következő az lesz miért voltak így kifestve ,hisz azt sem szabad. Annyira képmutatóak vagytok….az összes rosszindulatú, beteg ember , akit ismerek ott ücsörög a templomba. Vizet prédikálnak, bort isznak….Ennyi rosszindulattal, képmutatással, sőt bűnnel nem találkoztam,mint , amikor keresztény közösségbe jàrtam. Szánalmasak egytől egyig. Minél mélyebb hívő,annál rosszabb
24/25 anonim válasza:
S mi van ha vallásosak, de ortodoxok? :D
Akkor bár ez a hét van megadva az ünneplésre, de nekük a Húsvét jövő héten lesz.
25/25 anonim válasza:
"Miért maradna bárki otthon?"
Ez fájt. 😂 Megyek és elásom magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!