Mikor, mibe égtél ki? Hogy vagy most?
Én teljesen ki vagyok égve, harminchoz közel. Nem köt le MÁR semmi. A közéleti vitákat is hanyagolom, kiábrándultam.
Társkeresés se érdekel már, néha elnézek egy két párt hogy boldogok e vagy csak párban szenvednek...
Úgy érzem minden megfáradt és lóg a levegőben.
Rájöttem hogy az élet MÁSNAK oylan könnyű csak én játszok mindig nehezített pályán.
Régen volt csomó hobbim most egy se, köt le. Ennyi volt? - szevasz tavasz???
Annyira értelmetlen EZ A FÖLDI ÉLET nem önmagában csak amilyenné lett. Egy androidnak egy sejtnek érzem magam. Minden napom egyforma. Ugyan az ismétlődik.
/emberek__egyeb-kerdesek__11713028-megerne-mekiben-dolgozni-jobbanvagy-inkabb-a-halal
Hát mondjuk abba,hogy még itt tartok.
Nem nekem tervezték a helyet.
Rájöttem,hogy hol rontottam el!
Univerzális melót kellett volna szerválnom,illetve végzettséget szereznem hozzá.
Teljesen mindegy,ha pl rendőr vagy,akkor bárhol lehetsz rendőr.
Minden megyében van egy főkapitányság,nincs olyan hogy te nem vagy 20 éve rendőr,nem veszünk fel.
Gondolom én...
Na de mindegy.
Most már csak a kibírhatót keresem,bár nem vagyok olyan nagyon hamar elhalálozó típus,van amit már én se bírok.
Már nem érdekel,hogy 200 bruttó.
Csak legyen valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!