Èreztetek mar hogy nincs èrtelme az èleteteknek?
8as en kôzgazdasz vagyok ... a boldogsag nem a diploman mulik.. sokszor a kevesbe ertelmisegi emberek boldogabbak nalunknal.
9es a sport is kell hogy oromet okozzon nem megyek le a terembe h endorfint termeljen ha kozben utalom a tevekenyseget ... inkabb setalok egy jot...
Sajnos a megfelelo emberi kapcsolatol nelkul minden csak placebo ..! Irhat ide barki barmit es okoskodhat....!
Na de fel a fejjel ! Az elet ajandek 🤗
Hétköznap ezeken nem gondolkodok, amikor dolgozom, illetve csak pár pillanatra, nagyritkán.
Hétvégén pedig sajnos előjönnek ezek a gondolataim nekem is. Barátaim nekem sincsenek túlzottan, vagy akik vannak, ők más hullámhosszon vannak mint én, vagy a párjukkal vannak, nem szeretek velük személyesen időt tölteni. Vidéken élek, de Pestre nem merek feljárni a zajok, a tömeg, és a pánikbetegségem miatt.
Evvan. Elvagyok, a hétvégék meg eltelnek hamar. :)
Én is szoktam ezen gondolkodni, meg gyakran azon, hogy útban vagyok, nélkülem könnyebb dolga lenne másoknak.
20/l
Kitartást mindenkinek! 🥺
Nekem olyankor jön elő ez a gondolat, amikor van egy kis szusszanásnyi időm. Hétközben lefoglal az egyetem, a tanulás körüli dolgok, a szüleim segítése és egyéb ilyesmik, így olyankor nagyon maximum csak pár pillanatra villan ez át a fejemen. Hétvégente viszont sokszor, mert akkor szembesülök az életem igazi ürességével, annak erős hiányaival és az esetenkénti céltalanságommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!