Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Rika az hogy valakinek nem...

Rika az hogy valakinek nem volt még párkapcsolata úgy hogy 25 év körüli?

Figyelt kérdés

Ebben a korban már ritka az ilyen?

Én fiú vagyok és nekem nem akar összejönni. Nagyon zavaró. Le vagyok maradva már nagyon?

Nagyon nehéz lányokkal ismerkedni, ha az ember csendes, szolid.

2022. febr. 24. 20:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tizes ès van kedved beszèlgetni? Mièrt örülsz neki, hogy vannak mèg ilyen fiúk? Te akkor meg olyan lány vagy, aki szintèn nem szexel össze vissza?
2022. márc. 3. 23:17
 12/14 anonim ***** válasza:
11-es, igen én olyan vagyok, de mostanában nehéz ilyennek lenni, mert sok pasi csak szexre megy
2022. márc. 3. 23:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Én is le lettem húzva, de például a 3-as válaszoló is. Semmit infó, mit teszel érte. Otthon nyomod a gépet, vagy próbálsz változtatni. Én is csendes és szolid vagyok. De mindíg tettem érte. Tegyél érte.
2022. márc. 4. 00:23
 14/14 anonim ***** válasza:
95%
Igen, én is így vagyok, de imádom az életemet. Engem konkrétan frusztrál, ha belegondolok, hogy állandóan meg kéne felelnem valakinek, mindig beszámolni, hogy merre megyek, mit csinálok, együtt lógni állandóan. Valahogy ez nem nekem való, nagy a szabadságigényem. Persze voltam már szerelmes plátóian többször is, értük lemondtam volna az életformámról, de ők nem érdeklődtek. Akik igen, azok meg olyanok voltak, akikkel nem tudtam elképzelni, hogy együtt legyek. De én tényleg nem éltem meg az egyedüllétet fájó pontként, mert tényleg nagyon passzol hozzám, jól érzem magam. Egyedül az anyagiak hiányoznak ahhoz, hogy számomra tökéletes életét élhessek, mert szeretnék jól élni, sokat utazni.
2022. márc. 16. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!