Milyen egyéni szórakozási lehetőségeket javasoltok?
utazgatás
múzeum
színház
kiállítás
koncert
kirándulás
sport
ezeket mind szoktam egyedül is...
Előfizetni:
film/sori: Netflix...
játék: Stadia
túra, városnézés
kondi
mozi
kiállítás
maszturbáció
Én ezeket csináltam egyedül:
Autóversenyek, sportok élőben. WTCC/WTCR, DTM, KamionEB, meg úgy Hungaroring és Slovakiaring programjai.
Múzeumok, minden ami érdekel:
Aeropark, Közlekedéstörténeti Szentendrén, Régi repülőmúzeum, Reptár, Vasúttörténeti park, Old timer találkozók, AMTS.
Na meg túrázás, teljesítménytúrázás. Azért jó mert ha egyedül mész sem vagy egyedül, mennek mások is, vannak ellenőrzőpontok. Csomó hegységünket bejártam így. Budai hegység, Pilis, Brzsöny, Cserhát, Karancs-Medves, Mátra, Balaton környéki hegyek, Gerecse, stb.
Szerezz be egy kis kutyust sose leszel egyedül! Az elmúlt èvekben rosszabnàl rosszabb kapcsolatok, folyamatosan magànyos voltam,igy folyamatosan rossz kedvem volt.
Kutyussal lehet bàrhova menni kiràndulni stb 🙂
Mivel hajlamos vagyok depresszióra, nekem erőltetni kell a társas kapcsolatokat, mert azok feltöltenek. Szóval bár arra vágyom, hogy egyedül legyek, és "ne zavarjak" senkit, leszervezek találkozókat barátokkal, és ezek jót tesznek. Téged is arra biztatnálak, hogy erről ne tegyél le! :-)
Én mondjuk pl. biciklizni szeretek egyedül is. Néha viszek távcsövet is, és akkor megnézem a madarakat is a Duna partján. Vannak egy személyes társasjátékok is. Könyvtárba is beiratkozhatsz, én pl. a Térség 4. köteténél járok jelenleg. Tanfolyamokat is ki lehet nézni, ha olyan helyen élsz, bár van sok online is. Közös nyelvtanulás: tandem.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!