Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Éreztétek már úgy, hogy semmi...

Éreztétek már úgy, hogy semmi értelme sincs a létezéseteknek?

Figyelt kérdés
Hogy úgy fekszel le minden este, hogy könyörögsz érte, hogy ne keljél fel következő reggel. Hogy hiába csinálsz bármit az életben, az sose sikerül, mindig közbe jön valami. Hogy az egész életedet elrontottad és az egész létezésed értelmetlen, mert csak fájdalmat okozol vele saját magadnak és a környezetednek. Éreztetek már hasonlót?

2022. jan. 23. 12:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%
Inkább az a kérdés, hogy mikor nem érzem ezt.
2022. jan. 23. 21:42
 12/16 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem az egy szerencses helyzet ha bantottad a kornyezeted, mivel ilyen esetekben eletcelt tud adni, hogy kijavitsd a hibaidat es jovatedd amit elkovettel. Ha ez nem eleg jo motivacio, talan nem is szeretted a kornyezeted igaz... akkor meg mit szamit?
2022. jan. 25. 00:09
 13/16 anonim ***** válasza:
73%

Teljesen ugyanígy érzem.

Minden nap csak egy szenvedés,semmi értelme a létezésnek.

Sohasem fogom megérteni az emberek miért akarnak szaporodni,mikor minden születés egy halál is egyben.

Legjobb lett volna meg sem születni.

2022. jan. 28. 18:24
 14/16 anonim ***** válasza:
38%
Ez a Modern világ nem jó és még sorolhatnám a dolgokat.....hogy mi még ami nem jó.....én Kiégtem mint egy ház ezért nem bánnám már ha nem lennék itt!
2022. jan. 30. 19:38
 15/16 anonim ***** válasza:
77%
Amióta az eszemet tudom.
2022. febr. 1. 00:17
 16/16 anonim ***** válasza:
82%
Minden nap pont ezen gondolkodok hogy teljesen feleslegesen vagyok a földön. Nincsen semmi vagy senki aki örömet okozna. 32f
2022. febr. 6. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!