Korházba kénne mennem ? Vagy valaki tud egy jó orvost ajánlani ?
Sziasztok !
21-éves fiú vagyok nagyon súlyos depresszióm van sokat vagyok egyedül otthon mivel a szüleim sokat dolgoznak, dolgozni enni sincsen nagyon kedvem már, gyakran azt érzem hogy megszeretnék halni, és látok képeket ahogy fekszem, alvászavarom is van. Legtöbbször esténként 4-órákat alszom pánikbetegségel is küzdök, jártam már pszichológusnál pszichiáternél de eddig eredménytelenek érzem a kezeléseket mert legbelül ugyanazt érzem amit eddig érettségim nincsen mivel rengeteg időt foglalkoztam a számitógépes játékokal, és ez miatt nagyon elmaradtam a tanulásal 2- szer is probáltam már az érettségit.
Menj el dolgozni, ahova felvesznek! És ezt halál komolyan mondom.
Ha olyan szinten vagy beteg, hogy le vagy százalékolva, akkor vannak rehabilitációs munkahelyek. A depressziódra a legrosszabb, ha 0-12-ben egyedül vagy és csak magaddal foglalkozol, azt analizálva, hogy te milyen szerencsétlen vagy!
Ehhez továbbra pszichológus, pszichiáter kell, ha az eddigiek nem váltak be, akkor keresni kell másikat.
Nem dőlt össze amúgy a világ körülötted, 21 éves vagy, fiatal még, nem vagy lemaradva, vagy elkésve.
Próbálj tényleg kimozdulni otthonról, keress munkát, ahogy az egyes is mondta, hátha a közösség és a napi rutin segít kizökkenni ebből a helyzetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!