Mi okozhatja ezt?
Figyelt kérdés
Hiába vagyok emberek között még is magányosnak érzem magam. Úgy érzem sokkal intelligensebb vagyok mint a környezetem. Engem hidegen hagy az amiről beszélnek, az ami érdekli őket, amit fontosnak gondolnak. Úgy érzem a kimagasló képességeim miatt, örök magányra vagyok ítélve az egyszerű emberek között.2022. jan. 16. 08:45
11/12 A kérdező kommentje:
Mert statisztikus kell, hogy kimutassa a hozzám hasonló embereket a populációban. Tudom, nehéz elképzelni milyen lehet ez. Olyan mintha színvak embernek magyaráznám milyenek a vörös szín. Süket embernek mit jelent a C-dúr.
2022. jan. 16. 20:45
12/12 anonim válasza:
Szóval csak lusta vagy keresni a hasonlókat, hiszen biztosan megvannak a maguk köreik, közösségeik. Események, találkozók és hasonlók biztos vannak, bár lehet csak nem hívnak meg, mert egy frusztrált görcs vagy. :)
Egyébként vicces, hogy ennyire lenézel bennünket, mégis tőlünk vársz tanácsot és választ. Ironikus, nem?
Aj, még trollkodni se tudsz önellentmondások nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!