Szomorú vagyok és, nem annyira magányos..Mindig csak azt látom a hírességeknek, mint pl. Tom Holland-nak milyen jó élete van, és irigy vagyok, vagyis énis olyan akarok lenni mint ő vagy valami. Mit tudnék tenni?
“Mit tudnék tenni?“
Önmagadhoz mérten a legjobbat kihozni a képességeidből. Ha most nekiállsz sportolni, tanulni, hobbiba belemélyedni, rövid idő alatt is láthatod a gyümölcsét, hosszabb távon pedig (főleg az első kettő) kifejezetten előnyt kovácsolhatsz belőle.
Nem kell Tom Hollandnak lenned ahhoz, hogy jól érezd magad és elégedett legyél. Lehetsz az update-elt fittebb, okosabb, kiegyensúlyozottabb Kovács Béla is.
Ezt most lehet, hogy klisésen hat majd, de azért leírom.
Nincs rálátásunk az egész életére (nem szeretném, hogy ez másként legyen, mert nem is az én dolgom, meg ugye privátszféra), jelen esetben Tom-éra, és nem tudhatjuk, hogy milyen megpróbáltatásokkal küzd meg, miféle gondjai vannak, amikről nem beszél, amikről nem kell tudnunk, csak a hozzá közelállókat avatja be.
Előfordulnak pillanatok, amikor másokra irigykedünk egy-egy pillanatban/időszakban, de nem látjuk, hogy milyen rögös út vezetett oda a számára. Továbbá csak egy szeletet látunk belőle, és ezt kívánjuk magunknak is.
Saját magunkat bántjuk azzal, hogy másokhoz hasonlítjuk magunkat, én is sokszor beleesek ebbe a hibába amúgy, de ezzel tényleg csak ártunk magunknak. A legjobb, amit tehetünk az az, hogy kihozzuk a legjobbat magunkból és az életünkből :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!