Hol dolgoztok esti/levelező iskola mellett, ami rugalmas és az iskolába való bejáráshoz lehet igazítani?
jelenleg egy családi ismerős vállalkozásában dolgozok aki teljesen rugalmas és tudok mellette bejárni estire, de sajnos fel szeretné számolni a boltját. ha ő nem lesz fogalmam sincs hol tudnék úgy dolgozni, hogy kedd, csütörtök és kéthetente péntek délután, később pedig egyetemen kéthetente pénteken és szombaton elengedjenek egész napra..
aki iskola/egyetem mellett dolgozik hol tudja ezt megoldani?
Gyorsétteremben valóban rugalmasak viszonylag, tanulmányokhoz jól igazítható.
Gyárat nem javaslom, nem túl rugalmas.
Ruhaboltokat lehetne még megpróbálni, h&m és társai.
Kisebb boltokat nem ajánlom,ott kevesebb a munkaerő és nincs aki x időpontban bent lehetne helyetted.
Én annak idején postaforgalmi szakközépbe jártam, és postán dolgoztam. mindig igazodtak, és fizetett tanulmányi szabadságot is kaptam vizsgáknál. Cserébe vállalni kellett x év munkaviszonyt, pontosan annyit, ameddig tanultam.
Ez már a múlt.
Azért talán akad olyan munka jelenleg is, ami kötetlen munkaidős, vagy homeofficeos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!