Nagyon magányos vagyok 9. Osztályos vagyok.Mindig arra gondolok hogy nagy koromban munka mellett színész akarok lenni, vagy talán youtuber.. Hogyan tudnék ezen változtatni?
Figyelt kérdés
Mindig azthiszem a híresség megoldja ezt hisz ők sok figyelmet kapnak meg minden, én is szívesen lennék az de aztse tudom mennyi esély van egy ilyenre2022. jan. 3. 06:39
11/17 anonim válasza:
A barátságokat nem a híressé válás fogja hozni - mint ahogy előttem is írták.
Közös érdeklődés, hobbi, szakkör, bármi.
12/17 anonim válasza:
Nem olvastam el a válaszokat, de... Akármennyire is híres leszel, magányos leszel. Rettenetes fájdalom híresnek és magányosnak lenni. Meg nem érteni senkit / semmit, csak szenvedni egymagadban.
13/17 anonim válasza:
És azzal is számolnod kell, hogy ha híres leszel rengetegen fognak támadni is. A rengeteg figyelmet is fel kell dolgozni. Nem véletlenül van sok hírességnek alkohol/gyógyszer/kábítószer problémája.
14/17 anonim válasza:
Youtuber ne legyél igy is van már elég ingyenélő a világba
15/17 A kérdező kommentje:
Srácok a youtuberséget úgy értettem hogy mint pl. egy sidemen(Nem arra gondolok hogy mennyi pénzük van stb)
2022. jan. 3. 23:38
16/17 anonim válasza:
Avicii is sok figyelmet kapott
Bele is halt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!