Azok a lányok,akik most miniszoknyában és harisnyában
járnak,azért így öltöznek,hogy a pasik udvaroljanak
nekik?
B*szki, ne hari, de hány éves vagy? Mert max. 13 lehetsz az írásmódod alapján.
2022. jan. 3. 07:42
Én mini ruhát hordok harisnyával, imádom a harisnyákat. Ez a stílusom.
2022. jan. 3. 07:50
Nem. Van pl.: munkatársnőm, aki ilyen, így jár, van hapsija, akkor ő miért is cselekedne ezért így?
2022. jan. 3. 08:17
Tetszenek ezek az álszent kommentek a nőktől hogy "minden férfi azt hiszi hogy a nők nekik akarnak tetszeni de ez tévedés" - hát persze, végülis akkor mi másnak öltöznétek tél közepén, minusz 10 fokban p1csanaciba, biztos csak magatoknak akartok tetszeni, és közben felfázni úgy mint a fene... Jó duma, csak semmi logika nincs benne, én ha tél van és nem a nőknek akarok tetszeni akkor arra figyelek hogy minél jobban fel legyek öltözve, nem fogok bermudában meg bőrdzsekiben flangálni hóesésben, hiába mutatok abban jobban mint a bélelt kabátban meg a vastag combat gatyában... Ha meg valaki tényleg nem pasizni öltözik nyári ruhába télen, az szimplán hülye. Lehet választani.
2022. jan. 3. 13:19
Biztos olyan is van, hogy pasit fogjanak. Vagy csak szeretnek így öltözködni.
2022. jan. 3. 13:38
Azért milyen bitang egó kell ahhoz, hogy azt gondold, más miattad vesz ruhákat és húzza magára. :D
2022. jan. 3. 13:58
Hadd vágjak vissza: ahhoz milyen egó kell akkor, hogy valaki annyira önimádó legyen, hogy annak az árán is "tetsszen magának", hogy felfázik meg tüdőgyulladást kap... Vagy nem tudom, ha nem ez áll a jelenség mögött, akkor kérnék magyarázatot mi oka lehet annak hogy a nők tömegesen miniszoknyában mászkálnak tél kellős közepén. Mintha én sortban meg pólóban flangálnék januárban. Anno futottunk suliban kora tavasszal odakint, még csak mínuszok se voltak, mégse volt kellemes, mozgás közbe se. Akkor majd higgyem el hogy szilveszter éjjel a buszmegállóban nem fog felfázni aki miniszoknyában van. Ugyan már. Mint mondtam a másik opció, hogy az illetőnek nincs ki mind a négy kereke.
2022. jan. 3. 14:05
17
Mi az anyádról beszélsz, alig volt idén télen mínusz 2 fok... 😂 Mikor - 10 fokos hidegek voltak, lementem éjjel futni, nehogymár 3-4 fokos melegben azon nyivákolj, hogy valaki megfázik jézusom.
Másrészt meg ha a nyakat, törzset fedi melegebb ruha, lábról nem fázik fel senki, max ha csupasz seggel ül órákat a hideg kövön.
Azért legyen már realitásérzetünk.
2022. jan. 3. 14:19
Nem. Én szoktam elegánsan, csinosan, nőiesen öltözni (mondjuk miniszoknyából / ruhából ízléses hosszban, nem punimutogatósban) - azért, mert nekem az a stílusom, abban érzem magam jól, és az tetszik. Azt nem is szeretem, ha kocsányon lógó szemmel bámulnak a kevésbé illemtudó férfiak. Ha meg azt akarnám, hogy bámuljanak "a pasik", akkor melltartó méretű kivágott topban mászkálnék leggingsszel (vagy ha olyan helyre megyek, ahol olyan férfiak vannak, akik szerint a legnagyobb környezetszennyezés egy túlsúlyos nő, akkor krumpliszsákban)... de nem teszem, mert baromira nem ilyen stílusú nő vagyok.
Amúgy meg ha az ember jól választ harisnyát télre, az nem sokkal kevésbé vékonyabb, mint egy farmer, nem fogok attól megfázni.
2022. jan. 3. 15:36
Ma melegem volt vékony nadrágban.A napon nem tudtam,hogy húzzam le magamról a dzsekit.Egyáltalán nem volt hideg.Nekem is beszoktak szolni,hogy a ferfiaknak öltözöm,pedig csak van ízlésem.
2022. jan. 3. 20:26
Kapcsolódó kérdések: