40 éves férfinak már csak az internet az egyetlen esélye hogy legyen barátnője?
Figyelt kérdés
20 évesen még ott voltak az osztálytársak,köztük sok lány akinek lehetett udvarolni,akkor még vonaton,állomáson, bevásárlóközpontban is beszélgettem idegen lányokkal,sőt kint az utcán is.Hogy most nem foglalkozik velem egy 20 éves lány,nem ad jeleket az érthető.Nem nézek már ki jól,látszik rajtam hogy nem vagyok 20 éves.Érthető hogy legfeljebb 30-as pasikkal flörtölnek.A gond az,hogy 20 éves koromban egy 20 éves lány adott jeleket hogy menjek oda hozzá,viszont 40 évesen 40 éves nő nem ad jeleket.Nagyot fordult a kocka.20 éves voltam még minden korosztály adott jeleket,most 40 vagyok most semmilyen korosztály nem jelez hogy menjek oda, ismerkedjünk.Az internet az utolsó szalmaszál egy 40 éves embernek?2021. dec. 29. 17:22
11/12 anonim válasza:
Én sajnálom őszintén az egyedül létedet, a magányodat kérdező! (Én közel 48 éves nőként nem érzem annyira, hogy "magányos" lennék. Bár nincsen párkapcsolatom. De majdnem sikerült...)
Gondolj csak arra, hogy mennyire jó dolog az, ha LEGALÁBB MAGADAT el tudod tartani a fizetésedből (munkahelyed gondolom, hogy van.)
Hidd el, hogy a mai huszonévesek jelentős részének valószínűleg az ANYAGIAK számítanak legelsősorban! (Családalapítás szempontjából nyilván joggal elvárt dolog a némi készpénzes tartalék...)
Nem minden az összebújás, ölelkezés, egymás simogatása kölcsönösen. Vannak CSAK FÉRFI-NŐ BARÁTSÁGOK, amelyeket igencsak tudok értékelni, mint akár ÉLETRE SZÓLÓ VÉD- ÉS DACSZÖVETSÉGEKET.
12/12 anonim válasza:
ó, szegény, a lányodkorabeli nők nem vesznek észre egy apjukkorabeli férfit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!