Lehetséges,hogy azért nem sikerül összejönnöm egy lánnyal sem,mert már megtaláltam az igazit?
Figyelt kérdés
Úgy érzem fölösleges köröket futok amikor ráírok lányokra,mert már megtaláltam az igazit.Évek óta levelezek egy lánnyal,de csak mint barátok.Mellette írogatok más lányoknak is,mert nem járok senkivel,szex sincs.Minden lány eltűnik csak azzal az egy lánnyal tartom a kapcsolatot már évek óta.Ő nem tűnik el,mindig itt van.Azt hiszem találkozni kéne vele.Vagy hagyjam,és próbálkozzak tovább más lányoknál ezután is?Hátha egyszer összejön valami?2021. dec. 24. 21:55
11/18 A kérdező kommentje:
Azon gondolkozom,fölhívjam e most szenteste este fél tizenegykor,hogy szeretnék vele találkozni?Vagy inkább csak hagyjak neki egy üzenetet?
2021. dec. 24. 22:34
12/18 anonim válasza:
Szerintem most ne, majd a jövő héten inkább valamikor. Most csak kívánj neki szép ünnepeket.
13/18 A kérdező kommentje:
12 az már megvolt:)
2021. dec. 24. 23:21
14/18 anonim válasza:
15/18 anonim válasza:
Talalkozz vele eloszor aztan vagy igy vagy ugy lezarul es az alapjan mesz tovabb
16/18 anonim válasza:
Hát találkozz vele, ne legyél mafla. Lehet, hogy ő is csak erre vár. Nem olyan nagy dolog amúgy, nem kell túlpörögni a kérdést.
17/18 anonim válasza:
Találkozz vele :D
Jó ideje beszéltek már. Hajrá és fel a fejjel ;)
18/18 anonim válasza:
Sokan nem látják a fától az erdőt!
Mindig mindenkinek a szebb, a jobb, az újabb az érdekesebb, gazdagabb stb. kell. Közben meg a szívük mélyén tudják a választ, de az ego nagy úr!
Nem vagy egyedül ezzel a problémával! Más férfinál is tapasztaltam ezt. Mintha vak lenne! :)
Azt nézd, hogy ki az, aki évek óta kitart melletted?
Találkozz vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!