Ha naponta 2000 forintot költök kajára az jó?Nem sok?
Szerintem egyáltalán nem sok ennyi kajára. Ha ebben még a gyümölcs is benne van, és nem főzöl, akkor szerintem te kifejezetten szar minőségű rendelt kaját eszel.
Én főzök és így is több elmegy, mondjuk én kifejezetten csakis minőségi és teljesen friss alapanyagokat használok.
Dehogy sok, te jó ég. De kérve kérlek a tested nevében, NE VEGYÉL PARIZERT. Meg az a fél kilós paprikás szalámi 1200-ért is elég gyanús. 1200 forintból vehetsz egy kiló filézett csirkecombot. Elég, ha csak 2 szeletet megsütsz egy adagra sóval borssal, mégiscsak színhús, nem valami okádék csontdarálék ilyen-olyan adalékokkal.
A főzés nem feltétlenül olcsóbb, mert pl nekem már megint vennem kell serpenyőt, mert 2 év alatt totál elkopik a tapadásmentes bevonat, valami hihetetlen, mindent milyen gagyira gyártanak, még a Tefal-t is, igaz nagyon gyakran használom.
Nem sok, én kicsit többet is költök ennél.
A menzán viszonylag jó minőségben kapható főtt étel, általában érdemes a menüből választani, ez 1200-1490 Ft körül mozog. ...ebédelni SZÉP-kártyáról szoktam, úgyhogy pénzügyileg ez nekem nem egy nagy teher, másra úgysem nagyon tudom/akarom költeni a cafit.
Reggelire alig eszem valamit, és vacsorára sem szoktam túl sokat enni.
Ez általában kimerül egyszerűbb, főleg hideg ételekben, pl. gyümölcs, zöldségek, vmilyen szendvics, tojás alapú kaják, pl. sajtos-baconos-hagymás rántotta, ilyesmik.
...szóval ha a SZÉP-kártyát belevesszük (és miért ne vennénk bele), havonta én is elég sokat költök kajára, kb. 65-75 ezret, pedig nem élek nagy lábon. Sok kicsi sokra megy...
Egyedülálló/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!