Magányos fiatalokhoz szólnék, mit szerettek csinálni a szabadidőtökben, hogy ne őrüljetek meg?
Nyáron nagyon sokat szereltem a motoromat.
Egyszer majd szeretnék egy ilyen kis csettegőt a tanyára: https://www.youtube.com/watch?v=q9WBJvrRk8k
Mostanában rengeteg dolgom van (végzős egyetemista vagyok + teljes állás), de diploma utánra van egy bakancslistám, hogy miket szeretnék szabadidőmben kipróbálni.
21F
Kilences válaszoló vagyok.
Valakitől kaptam üzenetet,de arra ha szabad kérnem az emberiséget,hogy ha kiadnak valamit a kezükből ügyeljenek rá,hogy minőségi legyen.
Nem csak miattam,hanem mert amit kiadsz a kezedből az téged is minősít.
Hozzáteszem írni lehet nekem,de ezenkívül az átlagos átlag alattiak nem érdekelnek,nem ezt keresem.
Gyakorizok :)
Kaját készítek, meg a háztartási meló után futok.
Menjetek el valami szabadidős ( sport) klubba !
Ha Érden laktok, akkor ajánlok is egyet:
Érdligeti Baptista Gyülekezet Ifjusági Klubja
( Minden héten pénteken ,19.00 órától)
Nem kell hívőnek lenni/ megtérni, hogy jöhess !!!!)
----++
Minden hónap első szombatján, 15.00 órától Társasjáték Klub van.
Helyszín: Érd, Tárnoki út 6.
Hát odáig mire lebuszozok,meg a jegyár...
Állást is kellene találnom,nemhogy még ekkora távokat tegyek meg.
Engem is érdekelnek engem a dolgok, bár én most C#-al kezdtem el inkább foglalkozni, részben a munkám miatt. :D Valamikor szeretnék egy egyszerűbb játékot fejleszteni Unity-ben, csak ahhoz sokat kell még tanulni... :s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!