Segíthet, ha új életet kezdek egy másik városban?
Én is hasonló helyzetben vagyok, mint te, én is gondolkodtam, hogy elköltözöm.
Szerintem lehet jó ötlet is a költözés, de úgy gondolom, az a jobb, ha van egy meghatározott célja a költözésnek. Tehát mondjuk egy új munkahely miatt költözöl el, mert kaptál egy jó lehetőséget egy másik városban. Vagy van valami az adott városban, ami nagyon tetszik és emiatt szívesen élnél ott. Tehát ne csak úgy random rakd át magadat valahová, hanem olyan helyre menj, ahol amúgy is szívesen élnél. Vagy állás, vagy egyéb ok miatt, ami előrelépést hozhat az életed más területein.
Nekem alapvetően két problémám van. Az egyik, hogy a diplomáim semmit nem érnek és nem tudok elhelyezkedni Magyarországon, emiatt fontolgatom, hogy külföldre költözök, mert több álláshirdetést is láttam egy másik EU-s országban, amelyek megfelelőek lennének. A másik bajom, hogy elég zárkózott és magányos, szorongós vagyok. Úgy gondoltam, ha kapnék végre egy rendes állást, az talán az életem más területein is előrébb vinne.
Talán veled is hasonlóan van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!