Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha látok a buszon vagy villamo...

Ha látok a buszon vagy villamoson egy lányt aki megtetszik de nem szólítom meg és leszáll hová írhatom ki hogy jelentkezzen?

Figyelt kérdés
Régen volt a veled utaztam.hu oldal oda lehetett kiírni pl.hogy ma 12.30-kor láttam egy lányt az 1-es villamoson fehér cipő és fekete nadrág volt rajta,ha magára ismer írjon rám.És akkor vagy jelentkezett a lány vagy nem.Ezt most hol lehet megtenni?Itt a gyakorin?

2021. okt. 9. 12:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
56%
De tényleg mi veszteni való van? Semmi, mi történhet? Legrosszabb estbe is 13 démon feljön a pokolból és eltávolítja a a bőrt a testedről miközben a vikingek vérsast hajtanak végre rajtad, de ez nem ár érte.
2021. okt. 9. 13:50
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

"Na figyu"? [10]

Ez helyett sokkal precizebb bemutatkozó szöveg: "He Te!"

Ebből legalább rögtön látja a lány, hogy ki és milyen kölök akar ismerkedni vele.

2021. okt. 9. 16:15
 13/13 anonim ***** válasza:
66%

,,közbe is jöhet valami.Pl.jegy nélkül utazik az illető,ellenőrök szállnak föl,neki hirtelen le kell szállni nehogy megpótdíjazzák és akkor már nem tud beszélni a lánnyal.''

Ez már csak kifogás. Jegyet kell venni és nincs ilyen probléma. Mi veszteni valód van? Egyszer láttad, megtetszett. Hazamész, fogsz egy szép darab papírt és írsz valamit. Pl. Szia! Együtt utaztunk az xy buszon/villamoson és nagyon szimpatikus vagy nekem. Esetleg lenne kedved meginni velem valamit? Itt az elérhetőségem: Petting Elek a fészbúkon.

Bevágod egy borítékba, ráírod, hogy címezve a szép lánynak a xy villamoson/buszon és ha látod legközelebb akkor a kezébe nyomod és egy szó nélkül leszállsz esetleg egy mosolyt küldesz felé.

2021. okt. 9. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!