Kinek van jobb kedve most,hogy tudja hogy hétvégén nyárias meleg lesz 25 fok feletti csúcshőmérséklettel?
Figyelt kérdés
Holnap a nap nagy részét kint a szabadban fogom tölteni,vidéken leszek.Lehet majd sétálni,biciklizni,rollerezni,futni,kirándulni,strandolást már nem javaslom.2021. szept. 24. 14:10
11/19 anonim válasza:
Nekem is jobb kedvem lett tőle, tervezünk is kirándulni vasárnap :D
12/19 anonim válasza:
A kérdés az volt, hogy ki örül neki.
13/19 anonim válasza:
12-es, az oké, csak arra reagáltam, hogy tévedés a max átlag ilyenkor, mert ilyenkor még egy kis időre vissza szokott térni egy meleg hullám, aztán majd utána megyünk bele igazán az őszbe, majd a télbe.
14/19 anonim válasza:
Az sem komplett aki a hideget várja. Én örülök hogy jó meleg lesz, bár mi vasárnap kapunk egy hidegfrontot ami engem mindig hazavág, de legalább vêgre für a nap, itt egész "nyáron" tél vilt5...
15/19 anonim válasza:
Nagyon örülök, ha kellemes az idö, én inkább izzadok, mint didergek.
16/19 anonim válasza:
Imádom a meleget, a nyár a kedvenc évszakom, sajna egyre rövidebbek a nappalok, ami rosszul érint, és a hideget se szeretem nagyon. Ha még hó lenne, oké, de nincs normális tél. A kovid alatt online oktatásban jó volt, nem kellett kimenni hajnalban a hidegbe, suliba, hanem otthon pizsiben, takaró és meleg tea mellett ment a tanóra. Remélem idén is lesz egy kis online, de nem olyan sokáig, mint előző tanévben.
17/19 anonim válasza:
13-as:
Nem tévedés az átlag, nézd meg ezt a grafikont!
25-e körül 20 °C az átlag, és folyamatosan csökken.
De ez az âtlag,amiben éppen úgy lehet +28 és +13 is!
18/19 anonim válasza:
Az azért minősíti itt az emberkéket, hogy lepontozzák az objektív meteorológiai méréseket. 🤡 🤡 🤡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!