Ha a kutya pótolja a gyereket, akkor mi pótolja a nőt?
Figyelt kérdés
2021. aug. 22. 13:31
11/22 anonim válasza:
"akkor mi pótolja a nőt?"
A komoly kapcsolatot pótolja a barátság extrákkal.
12/22 anonim válasza:
#9 lehet, hogy gyerekből is ;)
14/22 anonim válasza:
Akinél a kutya pótolja a gyereket, az egy külön kategória, nem az az általános. Én nem akarok gyereket, kutyám van, de nem gyerek helyett, teljesen más a kettő, kb annyi a hasonlóság, hogy mindkettőt nevelni kell, mégse ugyanaz.
15/22 anonim válasza:
Prosti? Guminő? Műp*na? A kezed???
Úgy izgolok, hogy eltaláltam-e 😬
17/22 anonim válasza:
A nőt mi pótolhatja? Sok Zsibibabas video meg Nosikas.
18/22 anonim válasza:
1-esnek és 6-osnak:
Jobb kezes vagyok, bal kézzel verem.
Kérdésre a válasz: prosti. Legalábbis a te esetedben. Nem társat irtál vagy ilyesmi, tárgyiasitod a nőket, szóval az elméletem alapján neked a nők csak dugásra kellenek.. ezért hát a megfelelő helyettesités számodra egy prosti lenne.
Ha a nőre úgy gondolsz, mint társra, akkor pedig a válasz: semmi. Nincs az, ami pótolni tudná. Aki meg csak a szex miatt akar nőt, az menjen prostizni, a normális nőket meg hagyjátok meg nekünk, köszi :3
27F
20/22 anonim válasza:
Hát.. némelyeknél azt is a kutya :D Ki tudja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!