Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha egy hétig totál egyedül...

Ha egy hétig totál egyedül lennél otthon, mit csinálnál?

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy senkit se ismersz a környéken, nincs melód se sulid még, a családod meg lelépett
2021. aug. 15. 19:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Rohadtul kiélvezném 😃
2021. aug. 15. 22:34
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Olvasnám a Bibliát.
2021. aug. 17. 12:16
 13/14 anonim ***** válasza:

Udemy kurzusokat, Youtube videókat, sorozatokat néznék, Babettáznék, takarítanék, sétálnék.

Nyáron a hétköznapok nagy részén otthon r.hadtam egyedül (amikor nem dolgoztam), kb ezeket csináltam szabadidőmben.

21F

2021. aug. 19. 16:39
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem egy évig éltem így, kegyetlen volt. Az elején még élveztem is, utána már eltolódott az életem. Hajnal 4-5-ig fent voltam, délután háromkor keltem, gépeztem, tv-ztem, kajálta, főztem, ennyi. Napi egy tábla csokit megzabáltam. Aztán elkezdtem edzeni, majd később suliba járni, és így tovább. Ma már két melóm van, tanulok egyetemre, edzek, és szeptembertől megyek újra suliba meló mellett.
2021. aug. 20. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!