Miért nem érdeklek senkit viszont és érzem úgy hogy tartózkodnak tőlem? Egyáltalán miért nem hajlandóak szóba állni velem?
Az ismerkedés rengeteg formáját próbáltam már és egyszerűen sose kapom vissza a viszont érdeklődést
Milyen rengeteg dolgot próbáltál már ki?
Írnál párat
Amúgy miért nem kérdezed meg az adott partnertől,hogy miért nincs érdeklődes
Csinálsz valamit ezeken kívül ,hogy munka és haza mész
Van hobbyd mit szeretsz csinálni?
Érdeklődési kör
Haverok barátok?
Eljárni valami tanfolyamra ahol tanulsz valami hasznosat és mellette barátkozol
Kicsit többet kéne megtudni
Egyedül élsz albérlet lakótárs, szülők
Hol laksz melyik megye ?
Egyértelműen a személyes találkozást preferálnám. Röviden ha szimpatikusnak találtam valakit én oda mentem hozzá és beszélgetést kezdtem vele, és megpróbáltam a mérés társ keresőt is, de az még végképp kevesebb sikerrel ment.
Pénztárcámnak megfelelően eljártam bulizni, meg volt hogy igyekeztem becsatlakozni társaságba is. Barátom viszont igazán csak egy van. Érdeklődési körnek meg mondhatom az adott témát. Úgy gondolom, hogy velem egész sok mindenről lehet beszélni.
Mostmár nem teszek mást minthogy dolgozok és haza járok, közben sajnos az otthoni dolgok sem fenékig tejföl.
De különben egyedül élek egy saját házban Tolna megyében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!