Ma van a névnapom, de sosem voltam még ennyire magányos, mint ma. Illetve, a többi napjaimon is így érzek, de ma különösen. Esetleg nincs egy sorstársam akivel lehetne pár jó szavunk egymáshoz?
Figyelt kérdés
2021. júl. 26. 17:35
1/12 anonim válasza:
Isten éltessen, kedves Anikó, Anna, Aniella, Anina, Berill, Kisanna, Nanetta, Ninett, Ninon, Panna, Mózes, Taddeus, Anita, Grácia, Joakim, Tádé, Annamária, Anett! Füled érjen bokáig!
Hogy sikerült elmagányosodnod?
4/12 anonim válasza:
Boldog Névnapot! Miért vagy magányos?
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
1. A barátnőm törölt az életéből amikor pasija lett, az ex-páromnak pedig egy kis egotuning után már nem voltam elég jó és sokat bántott. A családom sincs oda értem, én vagyok a fekete bárány. Hát így.😞
2021. júl. 26. 17:57
6/12 anonim válasza:
Egyik sem érdemli meg a barátságod.Saját egoddal foglalkozz, fel a fejjel:)
7/12 anonim válasza:
Oké, és több barátjelölt hogyhogy nem került a képbe? Osztálytársakkal mi a helyzet?
8/12 anonim válasza:
Szégyellem bevallani neked kérdező, de a saját feleségemet elfelejtettem felköszönteni ma, pedig több, mint 20 éve egészítjük ki egymást - és őt is Anikónak hívják. Délután köszöntöttem fel őt is - irulva-pirulva, - nem tudom, mi történt velem. Úgy látszik a te példádon is, hogy ez egy ilyen elfuserált nap! Boldog Névnapot kívánok neked is!
9/12 anonim válasza:
Mamám névnapja is ma van. Boldog névnapot. Én is magányos vagyok, sokat nem tudunk csinálni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!