Van itt olyan, aki szándékosan kerüli az embereket?
Igen, van. Nem mindenki vágyik a másik ember társaságára.Vannak idősebbek
akik inkább tartanak egy kutyát, aki több szeretetet ad mint egy ember.
én is éltem már fiatalabb koromban szociális életet, de úgy igazán sose élveztem, egy idő után mindig leült a hangulat, lehet ha gazdagabbak lettünk volna és kokóval mindig feldobjuk a dolgot egész jó összejövetelek lettek volna, de így meh... Inkább otthon youtubeozok, vagy játszok, vagy filmezek, és akkor azt csinálhatok amihez mindig épp kedvem van. A városba se vagyok hajlandó kimenni 4 és 6 között, akkor megy haza minden barom a munkából és kész katasztrófa ami akkor van.
Párkapcsolatot én amúgy aktívan keresek, de eddig minden nő szemétbe való haszontalan volt a szememben, annyi pont van a listámban aminek meg kell felelni hogy egyik sem volt képes megugrani a lécet, de az se érdekel ha sosem találom meg, egyedül is tök jól elvagyok, és addig sem kell egy koloncot elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!