Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha arra gondoltok,hogy holnap...

Ha arra gondoltok,hogy holnap 30 fokos meleg várható és sütni fog a nap,ti is jobban érzitek magatokat?

Figyelt kérdés
Én jobban érzem magam ettől a gondolattól.Végre nem kell téli kabátot fölvennem,sőt mostmár pulóver is csak reggel kell.Viszont sok vizet meg fogok inni a nagy melegben.

2021. máj. 10. 19:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
59%
Én rosszabbul, jobb szeretem a hűvös, esős időt 🤔🤷‍♀️
2021. máj. 10. 21:35
 12/20 anonim ***** válasza:
96%
Sokkal. Napelemmel működő típus vagyok, nem bírom a hideget, a szürkeséget. Nyomaszt. Szívesebben kelek fel reggel, ha süt a nap és tudom, hogy jó idő lesz.
2021. máj. 10. 21:43
 13/20 anonim ***** válasza:
52%
Utálom, ha süt a nap. Minden olyan hamis.
2021. máj. 10. 22:41
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
#13, hogy érted?
2021. máj. 10. 22:45
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Biztos úgy érti, hogy vidámnak látszik, holott nem az.
2021. máj. 10. 22:50
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem, inkább rosszabbul leszek. Ha rossz az idő, ha jó, én szomorú és magányos vagyok mostanában, pozitívan nem befolyásolja az időjárás.
2021. máj. 11. 00:44
 17/20 anonim ***** válasza:
83%

Én is csatlakozom azoknak a táborához, akik nem szeretik a 30 fokot. Attól már szinte légszomjam van, a szívemnek nem tesz jót.

A 20-25 fok még tényleg elviselhető, ahogy az első néhány válaszban olvastam - nem tudom fejből, hogy melyikben. Talán majd visszaolvasok még

majd a válaszok között, de nem biztos.

Azonkívül folyton szomjas az ember. A D vitamin jót tesz a csontoknak - elvileg a kedélyállapotnak is jó a napfény - és lehet szabad területen is sportolni, fitness gépeket használni a parkokban. Ezek az előnyei, de a hátrányait is felsoroltam.

2021. máj. 11. 06:52
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Persze, imádom. Tegnap végre estig nyitva lehettek az ablakok, nagyon élvezem. Nyílnak kint a virágaim, végre azok se fagynak meg. A madarak is érzik a jó időt, meg vannak bolondulva a kertben. Lassan repülnek ki a fiókák.. Most már azok a növényeim is levelet bontanak, amik a legtovább duzzognak a hideg miatt. Szeretem az évnek ezt a szakaszát, naponta lehet valami újat látni a természetben.

Én szeptembertől kezdve várom a májust, gyűlölöm a hideget. :D

2021. máj. 11. 09:30
 19/20 anonim ***** válasza:
87%

Igen is, meg nem is. Egyrészről jó, hogy végre eltehetem a télkabátot, vastag ruhákat, cipőket és elég a póló, vékony kardigán. Madarak is szépen felélénkültek, sokkal tisztábbnak, frissebbnek hat most a levegő.

Viszont én 30°C körül nagyon nyűgös-fejfájós tudok lenni, és nekem az a körüli meleg nagyon nem való. Ilyenkor általában éjjel is melegebb van, olyankor pedig nehezebben alszom el.

2021. máj. 11. 11:54
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Na, lassan túléljük az első IGAZI NAGY MELEGET - dél körül van a legmelegebb, pár óra múlva már nem is lehet majd igazán érezni.

17-es válaszoló voltam.

2021. máj. 11. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!