Hogy lehetne legyőzni a félelmet amikor közeledek egy lány felé?
Te nem a lányoktól félsz, hanem egy általad elképzelt helyzettől, ami rossz fényt vet rád.
Például kinevet, ügyetlenkedsz, dadogsz, vagy valami olyan történik a jelenlétében, amitől kínosan érzed magadat.
Ez a sztori azonban egyedül benned játszódik le, és némi gyakorlással eltüntethető. Ha mások jelenlétében teljesen normálisan viselkedsz, és önmagadat adod, akkor mindössze ez a szorongás az, ami az ellenkezőjére késztet.
Vagyis ez egy ördögi kör: félsz ezektől a helyzetektől -> szorongsz -> ügyetlenkedsz -> és emiatt félsz ezektől a helyzetektől.
Ezt hívják önbeteljesítő jóslatnak, amit te tudsz megtörni. Menj oda, beszélgess el vele, ha ügyetlenkedsz, akkor nevess rajta egyet... igen, lehet, hogy egy-két alkalommal be fogsz égni, de aztán önbizalmat szerzel, és soha többé nem lesz gond. Túlnősz a problémán.
"de hozzá is azért nem merek elmenni mert fiatal nő."
Hát ezen besz@rtam! Én még nem láttam ijesztő fiatal nőt. El tudom képzelni, ahogy sétálsz az utcán és egyszer csak kiugrik a bokorból egy fiatal nő, te meg elszaladsz.
Mondanám, hogy menj el egy prostihoz, hogy átess a tűzkeresztségen, de gondolom tőlük is félsz!
Én a helyedben azért lefekvés előtt benéznék az ágy alá, nincs-e ott véletlen egy fiatal nő!
Gondolj arra, hogy a gyönyörű fiatal nők is ugyanúgy büdöset sz*rnak, mint a 60 éves bácsikák ;)
Ne félj tőlük!
Nem történt veled valami a múltban (pl kinevetett egy lány), ami miatt ez benned van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!