Igaz az,hogy a nők nagy része jól akar élni,de ők nem akarnak tenni érte,hanem arra várnak hogy tegyen érte a férfi?
14 magyarul: egy ember, legyen az férfi vagy nő, ne dolgozzon, ne gyűjtsön, ne fektessen be, ne próbáljon lakást szerezni, önállósodni, ne akarjon elérni bármit is amíg nincs párja?
És akkor majd 2 ilyen találjon egymásra 35 éves korukban és akkor majd együtt?
Jó kis ideológiát kreáltál ahhoz hogy miért nem jutottál még semmire x éves korodra 😀 Jó kifogás: majd együtt a szivszerelmeddel, a nullárol kezdve. Igen ám aranyapám, de kinek kell majd egy ilyen 40 éves férfi, aki mint a királylány a mesékben, várja a toronyban (mamahotel) a herceget (esetedben a nőt) hogy megmentse.
A nulláról együtt felépíteni akkor működik, ha a pár fiatalon találkozik. Én nem találkoztam fiatalon olyan férfival, akivel ezt meg lehetett volna tenni, viszont tanultam, főiskolára jártam, OKJ képzést végeztem, dolgoztam már suli mellett is, gyűjtöttem a pénzt, volt lakáskasszám (akkor még volt állami támogatás is rá), volt megtakarítás alapú életbiztosításom, volt egy tervem, amit el akartam érni, és megterveztem, hogyan tehetem ezt meg. Nem költöttem albérletre, a szüleimmel éltem, amíg nem lett elég önerőm. Ismerkedtem is persze, de nem alakult úgy, hogy tartós kapcsolat legyen. 30 évesen vettem 9 millióért egy másfél szobás panel lakást, amit még fel is kellett újítani, a szüleim 2,5 milliót tettek hozzá, ott volt a Fundamenta, és az egyéb önerő. Egy akció keretében tudtam nyitni még egy lakáskasszát a hitelfelvételt követően, még arra is járt állami támogatás, kiszámoltam, hogy mikor lesz ugyanannyi a hiteltartozás és a megtakarítás, és aszerint kötöttem a második lakáskasszát. 5 év alatt kifizettem a hitelt, és most van egy tehermentes lakásom, ami most a piacon 2-2,5-szer annyit ér (az ingatlanos portálok alapján), mint amennyiért én vettem annak idején.
Nekem ebben nem segített egy párkapcsolat, nem örököltem, a szüleim sem tettek hozzá többet, mint amit írtam.
Nem zárkóztam volna el attól, hogy valakivel közösen építsük fel a közös életünket, hiszen a szüleimnek annak idején még összejött, de ők elég fiatalon találkoztak, hogy ezt meg tudták tenni, nekem meg nem jött össze. Várnom kellett volna ölbe tett kézzel a szőke herceget fehér lovon, ahelyett, hogy gyűjtögetek, és összehozom magamnak?
26 hogy károsítanánk meg a szegényeket a megkeresett pénzünkkel? Ez miféle ostobaság?
Szegény férfiakat? Még a prostik se! Nem kötelező igénybe venni a szolgáltatást. Majd még sajnálni kéne a pasikat hogy szegény a segílyből kell hogy összekuporgassa a szex árát. Úristen 😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!