Éreztetek már olyat, hogy senkit sem szerettek igazán, és titeket sem szeret senki?
Figyelt kérdés
Mármint, hogy senki sem érdeklődik felőled, évek óta elnyomod az érzelmeidet, senki sem hív sehova, nem ír rád, gyakorlatilag mintha csak te léteznél, vagy csak te nem léteznél.2021. febr. 14. 04:39
11/27 anonim válasza:
Nagyon sokszor, de ez így a helyes.
15/27 anonim válasza:
Sajnos már jóideje tart ez az állapot nálam.
16/27 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Te egy héten hány ember felől érdeklődsz?
Szerintem ez két oldalú dolog. Ha te sem mutatsz érdeklődést mások iránt, akkor nem is várható el.
17/27 anonim válasza:
Sajnos igen,engem senkisem szeret..😪
18/27 anonim válasza:
Oh, hogyne.
Nekem írnak rendszeresen. Sok emberrel beszélgetek mégis szörnyen magányos vagyok. Nincs olyan aki igazán megértene és szeretne.
20/27 anonim válasza:
Így vok, gyógyszert szedek sajnoss én iss
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!