Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ki teheti meg,hogy ebben a...

Ki teheti meg,hogy ebben a fagyos időben ki sem kell tennie a lábát a meleg lakásból?

Figyelt kérdés
Jó lenne most otthon feküdni a takaró alatt,nézni a tévét és forró teát kortyolgatni.De sajnos jönni kellett dolgozni.Itt se ágy,se meleg,se tea nincs:(

2021. febr. 13. 10:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Mast nem tudok mondani, mint hogy szerezz be olyan nagyfateros, vagy sielos hosszuszaru alsot, meg tobb reteg pulovert viselj. Egy ido utan, ha nem mozogsz, ugy se meleg, de sokkal jobb.

Termoszban nem lehetne vinni teat, kavet?

2021. febr. 13. 13:05
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én pont most értem haza a futásból, ahova azért mentem, mert már teljesen át voltam fagyva itthon a hideg lakásban.

Jó lehet annak, akinek még van munkája és telik fûtésre.

2021. febr. 13. 15:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Én megtehettem volna, hogy benn maradok, de mentem az erdőbe. Kb.6 órát voltam kint, mozdulatlanul, széltől nem védett helyen, tea nélkül, -12 °C fokban. De egész héten így jártam és még jól vagyok.
2021. febr. 13. 19:51
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én meg tehetem. Néha gondolok a régi postás kollégákra, akik tíz éve csinálják, de ha nem tökéletes az idő mindig panaszkodtak. Én most arany életét élek, nem kell 4kor kelni, ingázni, aztán kint biciklizni a levelekkel órákon át a fagyos hidegbe.
2021. febr. 13. 20:07
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
7 éve levágták a lábam,azóta szinte sehova nem járok.Szerencsére ha kell valami,akár a boltból,akár gyógyszer,azt beadják,minden mást megrendelek a neten.
2021. febr. 14. 08:52
 16/16 anonim ***** válasza:
15-ös, nem hiányoznak az emberek, az élmények? Esetleg a paralimpia nem érdekel, vagy más programok? Persze csak a covid után. Felhívhatnád majd az önkormányzatot is akár, hogy vannak- e mozgáskorlátozottaknak programok. Az esélyegyenlőségi törvény alapján kell, hogy legyenek.
2021. febr. 14. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!